Drake: Ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές του με τη συνέντευξη που έδωσε με τον γιο του - «Το καλύτερο βίντεο στο YouTube»

Drake: Ενθουσιασμένοι οι θαυμαστές του με τη συνέντευξη που έδωσε με τον γιο του - «Το καλύτερο βίντεο στο YouTube»

Μέχρι στιγμής το κοινό του ράπερ δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον 5χρονο γιο του, αφού τον κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

drake__2_
Οι θαυμαστές του Drake είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σπάνια εμφάνιση του ράπερ με τον γιο του, Άντονι, σε μια κοινή συνέντευξή τους το Σάββατο. 

Ο 5χρονος έδωσε συνέντευξη με τον πατέρα του στο Barstool Sports και τον Κάλεμπ Πρίσλεϊ. Όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον μικρό για τον διάσημο πατέρα του και πώς είναι στο σπίτι μαζί του, εκείνος τον 
περιέγραψε ως έναν «αστείο μπαμπά» που «κάνει πολλά αστεία αστεία», δίνοντας στο κοινό μια γεύση από την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του Drake. 


Στη συνέχεια, ρώτησε τον 5χρονο αν θεωρεί τον εαυτό του καλό ή κακό παιδί ή αν μπλέκει σε καβγάδες συχνά. Τότε, εκείνος ξέσπασε σε γέλια, απαντώντας «όχι». Στη συνέχεια εξήγησε πως αντεπιτίθεται μόνο αν το ξεκινήσει κάποιος άλλος, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει σπρώξει κάποιον στο πάτωμα, αφού τον κορόιδεψε.

Ο Drake φροντίζει να κρατά τον γιο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα social media κι αυτά τα πέντε χρόνια, έχει μοιραστεί μόνο δύο φωτογραφίες του. Μοιράζεται την επιμέλειά του με τη Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Sophie Brussaux.

Η συνέντευξη έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους θαυμαστές του ράπερ, οι οποίοι εκφράζουν τη χαρά τους που είδαν τον γιο του στα social media.  Ένας θαυμαστής του αποκάλεσε τη συνέντευξη με τον γιο του  «το καλύτερο πράγμα στο YouTube», ενώ ένας άλλος είπε ότι ήταν «χαριτωμένος». Είναι σαφές ότι το κοινό του Drake ήθελε να δει και αυτή του την πλευρά ως πατέρας και να γνωρίσει τον γιο του.

drake
drake2
drake3
drake4
Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν έτοιμος να πατήσει το κουμπί της νέας επίθεσης στην Ουκρανία - Συγκεντρώνει στα σύνορα μαχητικά αεροσκάφη

Αφροδισιολόγος στο «Συγγρός» ο 65χρονος που συνελήφθη - Έκλεινε στη 12χρονη ραντεβού στο ιατρείο του

Κούρδοι πέταξαν τρικάκια στο Ευρωκοινοβούλιο - Εκκενώθηκε η ολομέλεια, φυγάδευσαν την Μετσόλα (βίντεο)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης