Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και δήλωσε κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.
Αναφορικά με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, είπε: «Κρίμα που έφυγαν, αλλά θα ήταν άδικο να ξαναμπούν. Αλλά ήταν άδικο να φύγουν, γιατί να βρεις ένα κινητό μια φορά, όλοι θα το κάνουν».
Όσο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τα όσα δήλωσε για την ομάδα της και τον χαρακτηρισμό «ψεύτρα» είπε: «Καλά τα λέει η αδερφούλα μου, θα πάει πολύ ψηλά. Είναι φανταστική».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqflc4crcrtt)
Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε επίσης, για το ειδύλλιο Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδηκαι της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα. «Τι να πω, δεν ξέρω. Ερωτεύτηκε, αγάπησε, τι να πω. Πολύ εύκολα ερωτεύεται και αγαπάει», σχολίασε.
Ο Τριαντάφυλλος έκανε στη συνέχεια, τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό του Survivor All Star. Όπως είπε, θεωρεί ότι στον τελικό θα φτάσουν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ το έπαθλο θα το κερδίσει ο τραγουδιστής, γιατί έχει καλές σχέσεις με την Acun Media.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.