Ο σεφ που έγινε γνωστός και ως «Μπόμπενας» μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον μαγειρικό διαγωνισμό.
«Είναι ριάλιτι που έχει μέσα και μαγειρική. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν έχει κάνει λάθος; Δεν έχει ξεχαστεί;», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι κριτές του διαγωνισμού δεν διατηρούν επαφές με τους παίκτες μετά τον τελικό.
«Άνθρωποι είμαστε και θέλει και λίγο τακτ. Μετά το παιχνίδι, είναι κομμένες οι γέφυρες με τους κριτές. Δεν το επιθυμώ κιόλας», εξήγησε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpw0omnyq1h5)
Τέλος, αποκάλυψε ένα συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.
«Προσπάθησα προ μηνός να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά με τον Μπόλλο και μας έριξαν απαγορευτικό. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε και μου είπαν ότι δεν έχει τραπέζι. Όταν πήρε η κόρη μου, έκλεισε. Με πήρε μετά και ο μάνατζερ του εστιατορίου, λέω "εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata"», καταλήγει.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού