Survivor All Star: Οι 4 του τάκου και η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας

Survivor All Star: Οι 4 του τάκου και η οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας

Οι εντάσεις με τον Τάκη, το ατύχημα του Βασάλου, ο λόγος αποχώρησης της Βρισηίδας, ο σοκαρισμένος Μαρτίκας, η ανατροπή στην ψηφοφορία και η λασπομαχία για την 3η ασυλία

survivor_100123_xr
Τρία συμβούλια ανάδειξης υποψηφίων στο Survivor All Star, τέσσερις οι υποψήφιοι που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού και ένας που ήδη αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά τους Περικλή Κονδυλάτο (μπλε) και Κώστα Παπαδόπουλο (κόκκινοι), η κάλπη ανέδειξε τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο, ακόμα δυο παίκτες των Μαχητών που ηττήθηκαν στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας από τους Διάσημους, ενώ υπήρξε και μια οικειοθελής αποχώρηση.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου που είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν δεν άντεξε να περιμένει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα.

Το επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με εντάσεις.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoqh9jwk435)


Κλείσιμο
Αφορμή στάθηκε η «άκυρη» ψήφος του Νίκου Μπάρτζη στην Αφροδίτη Σκαφίδα καθώς δεν ήξερε ποιον να ψηφίσει στη 2η ψηφοφορία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoqdb2auffd)


Η Βρισηίδα Ανδριώτου έγινε έξαλλη με την κίνηση αυτή και στράφηκε εναντίον του παίκτη.

«Ο Μπάρτζης έριξε λευκό και το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν ενημέρωσες τον άνθρωπο που θα ψηφιστεί ότι έριξες λευκό; Η άλλη νόμιζε ότι έχει έχθρες -όχι ότι δεν έχει- κι ότι είναι αντιπάθεια. Δεν συμφωνώ γιατί σημαίνει ότι δεν παίρνεις ευθύνη στο να ψηφιστείς. Δηλαδή τι; Εμείς είμαστε κορόιδα που ψηφίζουμε και παίρνουμε ευθύνη για την ομάδα μας; Δεν θέλουμε κι εμείς να φύγει κανένας, αλλά παρόλα αυτά πρέπει να ψηφίσουμε. Αν βαριέσαι και δεν παίρνεις την ευθύνη της ομάδας, για ποιο λόγο είσαι εδώ; Πάνε σπίτι σου» είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα στην κάμερα της παραγωγής για τον Νίκο Μπάρτζη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoqouxkcnq1)


Η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά ούτε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο καθώς είχε ένα μικρό ατύχημα την ώρα που ασχολούταν με ένα μαγειρικό σκεύος. Συγκεκριμένα, ο παίκτης θέλησε να φτιάξει τον τρίφτη και πάνω στην δοκιμή έκοψε το δάχτυλό του.

«Αποφάσισα να φτιάξω τον τρίφτη για να τρίβουμε την καρύδα… πήρα να δοκιμάσω αν είναι τόσο καλός και είχαμε ένα ατύχημα στο πιο χρήσιμο δάχτυλο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της παραγωγής ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpor976ent2x)


Την ώρα που οι κόκκινοι έριχναν βουτιές για να δροσιστούν, στους μπλε επικρατούσε ένταση σχετικά με τα ματσαρίσματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoqqlgd8s61)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoqvnrdes5d)


Στον αγώνα λάσπης για την 3η ασυλία οι Διάσημοι μπήκαν δυνατά με τον Σπύρο Μαρτίκα να φέρνει τον πρώτο πόντο απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cporh3fr2z2h)


Όμως οι Μαχητές είχαν απάντηση με τη Μαριαλένα να επικρατεί της Ευρυδίκης και να ισοφαρίζει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cporkv2rc501)


Οι μπλε πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τάκη Καραγκούνια να κερδίζει τον Μάριο-Πρίαμο, όμως πάλι υπήρξε άμεση απάντηση για τους κόκκινους αυτή τη φορά με την Αφροδίτη Σκαφίδα να ισοφαρίζει και τον Χανταμπάκη να δίνει στην ομάδα του το 3-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cporxshg55dl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpos34bq3j15)


Η Δαλάκα έκανε το 4-2, ο Γκότσης μείωσε σε 4-3 και κάπου εκεί οι Διάσημοι... πάτησαν γκάζι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpos5limezbl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cposc3isqzy1)


Ασημίνα, Στάθης, Σταυρούλα, Κατσούλης έφεραν τη διαφορά στους 5 πόντους κάνοντας το 8-3 και παρά τις προσπάθειες των Στέλλα, Γκότση και Βασάλου, ο Μπάρτζης κατάφερε κόντρα στον Περικλή να γράψει το τελικό 10-7 για τους κόκκινους και να τους χαρίσει την 2η ασυλία τους, στέλνοντας ξανά τους Μπλε στο Συμβούλιο για να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση και να έχουν στον τάκο τρεις συνολικά μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο. Αντίθετα οι Διάσημοι θα έμεναν με μοναδικό υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpot05xqhdyx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpotcp1i8fyx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpotis7pkdsh)


Οι εντάσεις στους μπλε δεν σταμάτησαν ούτε μετά το αγώνισμα με αφορμή την λεκτική επίθεση του Τάκη Καραγκούνια στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpotycyfqh49)


Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον ηρεμίσουν και να του εξηγήσουν πως ήταν λάθος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpou10glver5)


Στο μεταξύ οι μπλε έπρεπε να αποφασίσουν και ποιους θα στείλουν στον τάκο, με την Βρισηίδα να δείχνει έτοιμη να υλοποιήσει το πρώτο «All star σχέδιο Μαρτίκα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpotws9kmq6x)


Στο συμβούλιο ο Μαρτίκας έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ με θύμα τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoujhm0hvft)


Οι μπλε πήγαν στην κάλπη και... εκτέλεσαν το σχέδιο της Βρισηίδας, βγάζοντας την στον τάκο μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoutivpfehl)


Όμως η παίκτρια των μπλε η οποία αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό ότι η ίδια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και θέλει να αποχωρήσει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpouvghktba1)


Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της να την μεταπείσουν δεν της άλλαξαν γνώμη, με την Βρισηίδα να πηγαίνει στον αγαπημένο της Σπύρο, να τον παίρνει αγκαλιά και να του λέει με κλάματα: «Σε αγαπάω, μην αργήσεις να βγεις».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpouzelnqzqp)


Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα, για να του πει αν ήξερε για την απόφαση της Βρισηίδας, που τους άφησε όλους άφωνους. Ο παίκτης των Διασήμων είπε πώς του είχε πει κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα για αυτήν της τη σκέψη, ενώ εκείνος πίστευε πώς θα άλλαζε γνώμη και πώς είχε καταφέρει να την ηρεμήσει. Επίσης, αποκάλυψε πώς μια μέρα πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Βρισηίδα πληροφορήθηκε κάτι άσχημο για την μητέρα της, που την έκανε να έχει το μυαλό της μόνο εκεί και για αυτό ήταν διαρκώς πεσμένη η ψυχολογία της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpov04klx80x)


Η συγκεκριμένη εξέλιξη άλλαξε τα δεδομένα με τον Γιώργο Λιανό να στέλνει ξανά τους Μαχητές στην κάλπη και στη 2η ψηφοφορία να βγαίνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και να συμπληρώνει την τετράδα του τάκου μαζί με τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Περικλή Κονδυλάτο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpov6iwccs15)






Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Ελληνοτουρκικά: Φρούριο η Κρήτη μετά τις απειλές του Καλίν για τα 12 μίλια

Προκαλεί το Spectator: Αν η Ελλάδα πάρει τα Γλυπτά του Παρθενώνα δεν θα τα επιστρέψει ποτέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης