Survivor All Star: Με το αριστερό οι «Μαχητές», στον τάκο ο Κονδυλάτος - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Με το αριστερό οι «Μαχητές», στον τάκο ο Κονδυλάτος - Δείτε βίντεο

Η υποδοχή των All Star, ο σχηματισμός των δυο ομάδων, τα... χωρισμένα ζευγάρια και η πρώτη κόντρα - Η τηλεθέαση εκτινάχθηκε μέχρι και στο 46% στο τελευταίο τέταρτο της μετάδοσης

survivor_all_star_xr
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής ο νέος κύκλος του Survivor. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης επέτρεψαν στον Άγιο Δομίνικο σε μια All Star έκδοση.

Στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου, οι παίκτες φορώντας επίσημα ενδύματα έκαναν την είσοδό τους πάνω σε σκάφη για το πάρτι υποδοχής.

Μάλιστα, η παραγωγή τους υποδέχτηκε με στρωμένο το κόκκινο χάλι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn13zb2wcwx)


Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους παλιούς παίκτες στον Άγιο Δομίνικο για να διαμορφωθούν στη συνέχεια οι δύο νέες ομάδες. Όπως έκανε σαφές ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η… αγάπη του τηλεοπτικοί κοινού επιβάλλει για μια ακόμη χρονιά οι παίκτες να χωριστούν σε… Διάσημους και Μαχητές. Δηλαδή στην κόκκινη και την μπλε ομάδα, ενώ χωρίστηκαν και τα ζευγάρια.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn1u47hu2kp)


Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα, με τη Βρισηίδα να αντιδράει με μορφασμό όταν της ανακοινώθηκε ότι πρέπει να χωριστεί από τον Σπύρο Μαρτίκα και να πάει στη Μπλε ομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn1mhvp2dup)


Οι δύο ομάδες:

Μαχητές (Μπλε): Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου

Διάσημοι (Κόκκινοι): Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn29g8rzl0x)


Νέο παιχνίδι και νέοι κανόνες, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός. Κάθε εβδομάδα θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Η ομάδα που χάνει δύο αγώνες, θα πρέπει να αναδείξει όχι έναν αλλά τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn22fd9ucx5)


Ο πρώτος αγώνας στο στίβο μάχης του All Star ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και όλα να κρίνονται στο τέλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn1ido7h0w9)


Μπορεί η πρώτη μάχη να βάφτηκε μπλε με την Μελίνα Μεταξά να κάνει το 1-0 κόντρα στην Κατερίνα Δαλάκα, όμως τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι Κόκκινοι με την Καρολίνα να κάνει το 9-8 κόντρα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Στέλιο Χανταμπάκη να γράφει το τελικό 10-8 με αντίπαλο τον Ηλία Γκότση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn231j8x29t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn27qymbo69)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn2f5hi4889)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn2tmhgt141)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn2xxbm4wi1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn3gzn5rx3l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4ab4sdjmp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4bpbcxqch)


Οι νικητές εκτός από το τοτέμ ασυλίας πήραν 2 κιλά φακές και το έπαθλο της φωτιάς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4gdh6qbip)


Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο ομάδες πήγαν να... γνωρίσουν ή να θυμηθούν τις παραλίες που θα μένουν. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για τους παίκτες των δυο ομάδων, ενώ αμέσως ξεκίνησαν τις κατασκευές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4ttqdkvwh)


Πιο χαλαροί μετά τη νίκη οι Κόκκινοι άρχισαν τις βουτιές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn5i4hytk4p)



Αντίθετα οι μπλε ή αλλιώς μαχητές θα έπρεπε να φτιάξουν την καλύβα τους μόνοι τους, χωρίς να έχουν φαγητό και με μοναδικό μέσο για να ζεσταθούν ένα σπίρτο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4jx47yoyh)


Στην προσπάθειά τους όλοι οι παίκτες να φτιάξουν όπως όπως το μέρος όπου θα μένουν και θα κοιμούνται, μιας και δεν έχουν ακόμα σκέπαστρο, αφού φέτος το παιχνίδι δυσκόλεψε και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn4qesl86dl)


Ο καθένας έλεγε την άποψή του για το πώς πρέπει να διαμορφώσουν έτσι τον χώρο ώστε να προστατευτούν. Είχαν στη διάθεσή τους μόνο μία μικρή εξέδρα χωρίς κανένα σκέπαστρο. Έτσι όλοι τους αναζήτησαν τον τρόπο για να προστατεύονται, ειδικά το βράδυ που μπορεί τη μία στιγμή να έχουν λιακάδα και την άλλη κατακλυσμό από βροχή.

Ο Τάκης Καραγκούνιας άρχισε αμέσως τη δουλειά, κάτι όμως που βρήκε αντίθετο τον Περικλή Κονδυλάτο ο οποίος ήθελε πρώτα να συζητήσει το όλο θέμα για να καταλήξουν όλοι μαζί πώς θα έφτιαχναν την καλύβα και το σκέπαστρο.

«Μου έχεις εμπιστοσύνη;» τον ρώτησε ο Καραγκούνιας όταν ο Κονδυλάτος έσπευσε να του πει κάποια πράγματα για το πώς φανταζόταν εκείνος την καλύβα. Ο τελευταίος θύμωσε που άκουσε αυτή την ερώτηση, λέγοντας πως δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη αν προηγουμένως δεν συμφωνούσαν όλοι μαζί πώς θα την έφτιαχναν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn5c86r3195)


Όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για το πρώτο συμβούλιο της σεζόν, εκεί οπού οι μπλε θα έβγαζαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn5tcts1435)


Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn6cagedchl)


Κάτι που μάλλον μέτρησε και αρνητικά εις βάρος του σχεδιαστή κοσμημάτων μιας και… παμψηφεί η κάλπη έδειξε το δικό του όνομα με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpn6lnbinykp)



Ειδήσεις σήμερα

Ανοιχτή σύγκρουση των Ρωμαιοκαθολικών: «Υπάρχει διάβολος μέσα στο Βατικανό», λέει αρχιεπίσκοπος

Κύμα ιώσεων με πρόβλεψη για 300.000 κρούσματα γρίπης εβδομαδιαίως - Τα μέτρα για τα σχολεία

Νέες αποκαλύψεις από τον πρίγκιπα Χάρι: Ο Ουίλιαμ με «άρπαξε από το πουκάμισο δύο φορές» μπροστά στον πατέρα μας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης