Η Λένα Δροσάκη βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα, καθώς πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Η ηθοποιός είχε καταγγείλει τον συνάδελφό της για απόπειρα βιασμού. Τη Δευτέρα μάλιστα, κατέθεσε εναντίον του στο δικαστήριο.
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, που τη συνάντησαν στο θέατρο, η ηθοποιός δήλωσε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τη δίκη, ενώ στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα, όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Happy Day».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoacwx13fj5)
«Από εκεί έρχομαι. Είμαστε εκεί από τις 8.30. Συγγνώμη. Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.
Όσο για την ερώτηση που της έκαναν στη συνέχεια, για τη στιγμή που περπάτησε χέρι χέρι μέχρι το δικαστήριο με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαράλμπους, η Λένα Δροσάκη αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει.
«Παιδιά, δεν θα ήθελα να σχολιάσω», δήλωσε στην κάμερα, με τη φωνή της να «ραγίζει» και αποχώρησε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.