Μπραντ Πιτ: H αγαπημένη του ερωτική σκηνή έρχεται από ένα τηλεοπτικό σόου των 80s

Μπραντ Πιτ: H αγαπημένη του ερωτική σκηνή έρχεται από ένα τηλεοπτικό σόου των 80s

«Απλώς κυλιόμουν σε έναν αχυρώνα και χαζογελούσα» δήλωσε για τη σκηνή με το τότε κορίτσι του, τη Σαλέιν ΜακΚόλ

brad-pitt-sex
Ο Μπραντ Πιτ έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ερωτικές σκηνές, με την πιο δημοφιλή να είναι αυτή από το «Mr And Mrs Smith» που μοιράστηκε με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Παρόλα αυτά, εκείνος έχει ξεχωρίσει μία που δύσκολα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό «W» o 59χρονος σταρ κλήθηκε να εντοπίσει την αγαπημένη του ερωτική σκηνή και από όλα τα πρότζεκτ στα οποία έχει συμμετάσχει, με μερικές από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ, ο σταρ έκανε τη μεγάλη ανατροπήμε την απάντησή του.

«Θα ήταν στο σόου Dallas. Έπρεπε να κυλήσω στο σανό σε έναν αχυρώνα. Δεν νομίζω ότι είχα κατευθυντήρια γραμμή. Απλώς κυλιόμουν και χαζογελούσα» είπε.

To Dallas, ήταν μία αμερικανική τηλεοπτική σαπουνόπερα του 1978, όταν ο Πιτ ήταν μόλις 15 ετών και εμφανίστηκε σε 4 επεισόδια, μεταξύ 1987 και 1988, ως Ράντι, ο φίλος της Σαλέιν ΜακΚόλ στη σειρά.

Εκτός από συμπρωταγωνίστριά του, η ΜακΚόλ, η οποία σήμερα είναι 50 ετών και ζει μακριά από τη δημοσιότητα, ήταν και το κορίτσι του Μπραντ Πιτ. Δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε, ότι οι δύο έφηβοι τότε Πιτ και ΜακΚόλ, γνωρίστηκαν στη σειρά και αφού γύρισαν μερικές σκηνές μαζί, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους όμως δεν κράτησε για πολύ.


Δείτε βίντεο: Μπραντ Πιτ: H αγαπημένη του ερωτική σκηνή έρχεται από ένα τηλεοπτικό σόου των 80s
Μπραντ Πιτ: H αγαπημένη του ερωτική σκηνή έρχεται από ένα τηλεοπτικό σόου των 80s
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης