Το ταξίδι της Κλέλιας Ανδριολατου στο Λος Άντζελες συνεχίζεται, με την ηθοποιό να μοιράζεται νέες εικόνες με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε υλικό από την παρουσία της στο ετήσιο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ.
Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο event, που κάθε χρόνο διοργανώνει ο διάσημος τραγουδιστής λίγο πριν την τελετή απονομής στο περίφημο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ, με μία μαύρη τουαλέτα.
«Το πάρτι των Όσκαρ του Έλτον Τζον. Γιορτάζοντας τη χαρά και την επιτυχία των καλλιτεχνών, εκείνων που συνεχίζουν να ονειρεύονται, να προσπαθούν, να δουλεύουν σκληρά και να πετυχαίνουν», έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου στη λεζάντα που συνόδευε τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.