Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Απέφυγα να τον κοιτάξω στο δικαστήριο

Λένα Δροσάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Απέφυγα να τον κοιτάξω στο δικαστήριο

«Πηγαίνω στο δικαστήριο σχεδόν καθημερινά, είναι οδυνηρό γιατί είμαι μόνη έξω από την αίθουσα» τόνισε - Δείτε το βίντεο

drosaki_filippidis7827
Η Λένα Δροσάκη μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον Πέτρο Φιλιππίδη και περιέγραψε πώς συναντήθηκε σε αυτή την ιστορία με τις άλλες καταγγέλλουσες συναδέλφους της, Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4», όπου είπε, μεταξύ άλλων ότι: «Μετά την κατάθεση ανακατεύθηκαν πολλά συναισθήματα. Ήρθαν και άλλα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ένας τεράστιος θυμός που δεν είχα εκφράσει ποτέ, ότι φταίω, ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Ένιωθα αδύναμη! Αυτό θέλω να αλλάξω και για αυτό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση που δεν είναι επ' ουδενί ευχάριστη. Αλλά θέλω να πηγαίνουμε στη δουλειά μας ήρεμες. Ξέρουμε όλοι είναι τα όρια, πότε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω».

Όταν είδε τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη στο δικαστήριο παραδέχτηκε ότι «απέφυγα να τον κοιτάξω. Προσπάθησα τον θυμό να τον διαχειριστώ».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp5wt8tmyt7t)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Λένα Δροσάκη σημείωσε ότι:

«Κάναμε καταγγελία στο ΣΕΗ με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και μέσω αυτών των καταγγελιών ήρθαν άλλες που πήγαν στα δικαστήρια. Εμείς δεν έχουμε σχέση όμως. Εμείς βρεθήκαμε μέσω δικηγόρων και έμαθε η μία για την άλλη. Δεν μπορεί να ειπωθεί πώς ξεκίνησε όλο αυτό γιατί είναι θέμα στο δικαστήριο. Πηγαίνω στο δικαστήριο σχεδόν καθημερινά. Θέλω να είμαι εκεί. Είναι οδυνηρό γιατί είμαι μόνη έξω από την αίθουσα αλλά νιώθω την υποχρέωση να βρίσκομαι εκεί για στηρίξω όσους βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Οι ενοχές είναι μεγάλο θέμα γιατί νιώθεις εσύ υπεύθυνος, ότι εσύ το προκάλεσες. Πρώτα από όλα λες “γιατί δεν το λες;”. Όταν είσαι ευάλωτος και δεν έχεις που να απευθυνθείς, σε κάνει αυτομάτως υπεύθυνο. Το είχα πει σε συνάδελφο ότι συνέβη. Το θυμόσουν, το έθαβες, έκανε ότι το ξέχναγες. Σου έβγαινε αλλού, μετά δεν θυμόσουν ακριβώς. Το θέμα της ψυχολογίας έχει γίνει θέμα στο δικαστήριο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp5wcveirivl)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ


Ειδήσεις σήμερα

Το Twitter... ψήφισε υπέρ της αποχώρησης του Μασκ από CEO

Απογοητευμένη η οικογένεια του 16χρονου Ρομά από την απόφαση για τον αστυνομικό - Ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας

Φονική μηχανή το Ντόγκο Αρτζεντίνο - Μιλάει το κορίτσι της οικογένειας που έχασε τον «Πάκο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης