Γιώτα Νέγκα: «Ίσως κάποια στιγμή να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης»

Γιώτα Νέγκα: «Ίσως κάποια στιγμή να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

giota-negka__1_
Η Γιώτα Νέγκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για το κίνημα #metoo, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Στην αρχή της συνέντευξης, η τραγουδίστρια δήλωσε πως: «Φυσικά και δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Απόδειξη ότι και πριν είχαμε κάποια δείγματα και στον αθλητισμό. Όλοι ξέρουμε ότι όπου υπάρχει παιχνίδι εξουσίας, υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες που δεν μπορούν να το διαχειριστούν με τον κανονικό τρόπο. Δόξα τω Θεώ ανοίγουν τα στόματα. Αυτό είναι μέσα στο γκρίζο του γεγονότος το θετικό στοιχείο» και πρόσθεσε:

«Δεν έχω βιώσει ιδιαίτερα στο μέγεθος που αναφέρεις, αλλά αγένειες και πληγώματα όπως όλοι. Μας έχουν αναφέρει κάποια πράγματα κι εμένα προσωπικά. Δεν υπήρχε κάτω από αυτό η διάθεση της δημοσιοποίησης. Υπήρχε η ανάγκη να εκφραστεί και να βγει από μέσα τους εντελώς ανθρώπινα και συναδελφικά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpkz4mdohtup)

Κλείσιμο
Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Γιώτα Νέγκα σχολίασε: «Νομίζω πως κάθε μέρα είμαι και πιο κοντά στον στόχο μου που είναι η ηρεμία, η γαλήνη και το μαζί. Το λέω το σ’ αγαπώ. Το είπα πρόσφατα. Δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Ίσως κάποια στιγμή μπορεί να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η κάθε μέρα και οι εμπειρίες».


Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νικολόπουλου από το πενταπλό φονικό

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος Θωμάς από τα Γρεβενά - Δωρίζουν τα όργανά του

Τζιανλούκα Βιάλι: Πέθανε στα 58 του χρόνια ο Ιταλός θρύλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης