26 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Λιανό, αναχώρησαν σήμερα 3 Ιανουαρίου, για τον Άγιο Δομίνικο, για να αγωνιστούν στο Survivor All Star. Γύρω στις έξι το πρωί, όλοι οι παίκτες έφθασαν με τέσσερα διαφορετικά βαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, έτοιμοι να ζήσουν για δεύτερη φορά μία μοναδική εμπειρία.
Οι άνδρες και γυναίκες που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των μπλε και των κόκκινων, αναχώρησαν από τον Ελευθέριο Βενιζέλο γύρω στις οκτώ το πρωί και καθώς δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ταξίδεψαν με πτήση ανταπόκρισης μέσω Φρανκφούρτης.
Οι Survivors, όπως μαρτυρούν οι εικόνες χαμογελούσαν στους δημοσιογράφους, ενώ οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι ήταν μαζί τους, δεν τους επέτρεπαν να μιλήσουν.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα για του Survivor All Star, ενώ η πρεμιέρα θα παρουσιαστεί στις τηλεοπτικές οθόνες του ελληνικού κοινού την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21:00.
Οι παίκτες του Survivor All Star Γυναίκες Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου,Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας