Νούμερα: Ορφέας Περίδης και Δημήτρης Μυστακίδης κάνουν μία guest εμφάνιση

Νούμερα: Ορφέας Περίδης και Δημήτρης Μυστακίδης κάνουν μία guest εμφάνιση

Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωες έχουν χάσει οριστικά τη «Μάντρα» - Διαβάστε τι θα συμβεί στο εορταστικό επεισόδιο

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__32_
Τα «Νούμερα» έρχονται με ένα γιορτινό επεισόδιο, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωες μας έχουν χάσει οριστικά τη «Μάντρα». Ο μαφιόζος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου), που τη διαχειρίζεται, την έχει μεταμορφώσει σε «Χάντρα» και έχει βάλει ως κεντρικούς καλλιτέχνες τον νεαρό τράπερ «SHITBOY» και την ερωμένη του, λαϊκοδημοτική ντίβα «Λίτσα Μάκκα». Όλα τα «νούμερα» προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση ή να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) πηγαίνει σε θεατρικές οντισιόν, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) σ’ ένα κυπριακό τάλεντ σόου, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) άφραγκος και καταθλιπτικός κάνει παρέα με τον Παντελή (Θανάσης Δόβρης), ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) και η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) μετακομίζουν μαζί με τα παιδιά της στης Αντιγόνης (Λένα Ουζουνίδου).
ΤΑ-ΝΟΥΜΕΡΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-13-10-1-640x941

Οι υπόλοιποι αναγκάζονται να δουλεύουν για τον Μεμά -ηθελημένα ή αθέλητα. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Φοίβος χάνει τον ήχο του, κάθε φορά που προσπαθεί να παίξει κιθάρα ή να τραγουδήσει. Ξεκινάει, λοιπόν, ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Εθνική Οδό, ψάχνοντας να βρει την Ελλάδα, τη μουσική της κι ένα… χρυσόμαλλο κριάρι. Το ταξίδι του κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις, απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις με καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους αυτή με τον Ορφέα Περίδη και τον Δημήτρη Μυστακίδη, και μια εντελώς αναπάντεχη κατάληξη, που θα τον φέρει, επιτέλους, αντιμέτωπο με τον εαυτό του.
ΤΑ-ΝΟΥΜΕΡΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-13-2-1-640x435__1_
Κλείσιμο

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 22:00.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθι Nοικοκυριού: Στο 94% των προϊόντων οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές

Στη Χειμάρρα αύριο ο Μητσοτάκης - Θα συναντηθεί με μέλη της ομογένειας

Ρόουζ Χάνμπερι: Η ερωμένη του Ουίλιαμ που «καίει» το παλάτι και τα ροζ κουτσομπολιά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης