Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή για GNTM: «Ας ήταν μάγκες να με έδιωχναν»

Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή για GNTM: «Ας ήταν μάγκες να με έδιωχναν»

Η απάντηση της πρώην παίκτριας του ριάλιτι μοντέλων στα σχόλια της Βικτώριας και της Μαρίτας - Δείτε το βίντεο

mixaelagntm38
Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5, η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή μίλησε για την εμπειρία της από το ριάλιτι μοντέλων, αλλά και την κόρη της που συμμετείχε επίσης.

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» το πρωί της Δευτέρας 19/12, η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή είπε αρχικά: «Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου. Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp5no8tn2kp5)

«Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική. Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν» σχολίασε στη συνέχεια, λίγο μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Βικτώριας και της Μαρίτας, οι οποίες ουσιαστικά αμφισβητούσαν την πορεία της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Όταν της ζητήθηκε να κάνει προβλέψεις για τις τρεις φιναλίστ, αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50 στο Star.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp5nolozdvfd)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης