Μαρία Σολωμού για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ: Κυνηγιόμασταν μισή ώρα, μου χάλασε την έκπληξη

Μαρία Σολωμού για το περιστατικό με τον ρεπόρτερ: Κυνηγιόμασταν μισή ώρα, μου χάλασε την έκπληξη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον εκνευρισμό της τις προάλλες με δημοσιογράφο που την «κυνηγούσε» για μια δήλωση - «Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου, δεν την απεύθυνα τη βρισιά» είπε

maria_solomou__2_
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον ρεπόρτερ του Open.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, με τον δημοσιογράφο να την ακολουθεί μέχρι εκεί για να της πάρει μία δήλωση. Το αποτέλεσμα ήταν να βρίσει εκνευρισμένη, αμέσως μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0jjnk1ez21)

Όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ρεπόρτερ την κυνηγούσε επί μισή ώρα και μάλιστα, της χάλασε μια έκπληξη που ήθελε να κάνει.

«Κανονικά, δεν θα με βλέπατε στο backstage γιατί ήμουν undercover, αλλά έγινε κάποιο spoiler που με στεναχώρησε πάρα πολύ, οπότε ήρθα στο backstage», δήλωσε αρχικά.

Αναφορικά με τη σχέση της με τα ρούχα, ανέφερε: «Πριν 20 χρόνια πήρα ένα φουστάνι με 800 ευρώ και το φόρεσα μια φορά», ενώ πρόσθεσε επίσης: «Πήρα έξι κιλά και νομίζω ότι έγινα ξαφνικά juicy».

Όσο για το σκηνικό με τον ρεπόρτερ και τη βρισιά που είπε, η Μαρία Σολωμού εξήγησε: «Δεν έτυχε να πω τίποτα στον ρεπόρτερ. Το είπα στον εαυτό μου και στην τύχη μου τη χορεύτρια. Είναι αυτό που βρίζεις μόνος σου. Δεν την απεύθυνα τη βρισιά, προς Θεού».

Ξεκαθάρισε μάλιστα, τον λόγο που εκνευρίστηκε τόσο πολύ. «Ο λόγος που το έκανα ήταν γιατί θύμωσα πάρα πολύ. Αυτά που δεν δείχνουν οι κάμερες είναι ότι κυνηγιόμαστε μισή ώρα πριν κι ήμουν μόνη μου. Από τη στιγμή που είμαι μόνη, τι με κυνηγάς; Να βγάλεις τι; Πάει να πει ότι κρύβομαι. Μου χάλασε την έκπληξη», είπε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός


To μετέωρο βήμα του Ράμα για τη συμφωνία της Ελληνοαλβανικής ΑΟΖ


Καλάθι του νοικοκυριού: Δείτε την πρώτη λίστα για το καλάθι του Άγιου Βασίλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης