Μαρία Σολωμού: «Έλα ρε π...τη μου» – Η έντονη αντίδρασή της σε ερωτήσεις ρεπόρτερ

Μαρία Σολωμού: «Έλα ρε π...τη μου» – Η έντονη αντίδρασή της σε ερωτήσεις ρεπόρτερ

Η ηθοποιός ενοχλήθηκε όταν τη ρώτησαν ξανά για τον Mente Fuerte - Δείτε το βίντεο

soloumou-madwalk2022
Η Μαρία Σολωμού θα συμμετέχει στα φετινά MadWalk και ρεπόρτερ από διάφορες ψυχαγωγικές εκπομπές βρέθηκαν στις πρόβες. Ανάμεσά τους και η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να θέλει κάποιες δηλώσεις από την ηθοποιό σχετικά με τον Mente Fuerte.

Η Μαρία Σολωμού δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο, ενώ δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή της. «Θα σας δούμε με τον Mente;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε. «Έλα ρε πο@@στη μου», φαίνεται να απαντά ενοχλημένη μέσα από το αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cozq4ui2yxgh)

«Δεν ήταν καλό πάντως. Πρέπει να παραδεχτεί: ναι, είμαστε μαζί, τι θέλετε να ρωτήσετε; Για να τελειώνει εκεί το θέμα. Τσατίζεται που τη ρωτάνε» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα βλέποντας το απόσπασμα. «Πες: δεν έχω να πω κάτι. Μπες στο αμάξι, φύγε» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που εκνευρίζεται η Μαρία Σολωμού με δημοσιογράφο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πριν από μερικές ημέρες, σε απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» η ίδια φαίνεται να αντιδρά ξανά.

«Τι ωραία που ήταν τότε που ήμουν στη σχολή, που ήμουν ανέμελη, πιο μικρή... Σαν γιαγιά ακούγομαι! Μόνο ευχάριστα πράγματα, ακόμα ακούμε αυτά τα τραγούδια. Μου φαίνεται ότι βγήκαν πρόπερσι» είπε αρχικά για τις αναμνήσεις που της έρχονται, βλέποντας το μιούζικαλ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coom3y432v4x)

Στη συνέχεια, σε ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος, λέγοντάς της πως συνοδεύεται από τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού είπε: «Αρχίσαμε! Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε καλά. Είναι ερώτηση σοβαρή; Περιμένεις να σου απαντήσω γιατί δεν θέλω να με ρωτάνε;».

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης