GNTM 5: Το... φωτόσπαθο «έκαψε» την Ειρήνη και «φώτισε» την Μαρίτα - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Το... φωτόσπαθο «έκαψε» την Ειρήνη και «φώτισε» την Μαρίτα - Δείτε βίντεο

Το φουτουριστικό concept σε σεληνιακό τοπίο, τα «μειονεκτήματα» που μοίρασε η Μύρια και οι καλύτερες και χειρότερες φωτογραφίες

Collage_Maker-29-Nov-2022-02_53-AM
Σκηνικό από την ταινία «Πόλεμος των Άστρων» θύμιζε η νέα δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Δευτέρας (28/11) στο GNTM 5, με την Ειρήνη Αντωνίου να μην καταφέρνει να ανταποκριθεί στο φουτουριστικό concept με τα… φωτόσπαθα και να αποχωρεί από το ριάλιτι μόδας του Star.

Τα δέκα καλύτερα μοντέλα του GNTM 5 μόλις έφτασαν στο σετ, διαπίστωσαν πως ο πήχης έχει ανέβει πολύ, καθώς έπρεπε, κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, να ελέγξουν μόνες τους τον φωτισμό τους και να φωτογραφηθούν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια των κοσμημάτων Georg Jensen. Το styling αποτελείται από δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας Nika, με το γενικό ύφος να παραπέμπει στις μούσες του σχεδιαστή Thierry Mugler.

GNTM 5 | Δοκιμασία σε τοπίο... σεληνιακό! Πολλές οι δυσκολίες του σετ!


Την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία της προηγούμενης Τρίτης είχε η Μύρια και έχει στα χέρια της το advantage.

Κλείσιμο
«Στα μισά της φωτογράφισης, έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις, να έρθεις να δεις τις εικόνες σου και αφού έχεις μία πλήρη εικόνα του τι κάνεις, θα μπορείς να κάνεις τις διορθώσεις. Σε όλο τον χρόνο της φωτογράφισής σου θα μπορείς να μας ζητάς στο 100% οποιαδήποτε βοήθεια θέλεις!» είπε ο Γιώργος Καράβας.



Σε ότι αφορά τα disadvantages, οι τρεις που θα επέλεγε η Μύρια θα έπρεπε να δουν τις φωτογραφίες τους και να επιλέξουν μόνες τους τις λήψεις τους. Τα μειονεκτήματα πήγαν στις Κότυ, Μάρα και Μικαέλα.

GNTM 5 | Το σημερινό advantage είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει!


Αν και την ώρα του σετ η Μαρίτα άκουγε μόνο αρνητικά σχόλια από τους κριτές, η φωτογραφία που έφερε στο πλατό ήταν… μαγική!

«Είμαι τόσο πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτή σου την εικόνα, Μαρίτα! Μπράβο!» είπε η Βίκυ Καγιά στην παίκτρια από την οποία περίμενε εδώ και καιρό ένα τόσο καλό «κλικ».

«Η εικόνα σου ξεχειλίζει ποιότητα» πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας, ενώ και τα σχόλια του Τάσου Σοφωρνίου και του καλεσμένου Freddy Kalobratsos, ήταν αποθεωτικά!


«Είσαι το δεκάρι μου!» είπε ο Freddy και η Μαρίτα συγκινήθηκε.

Το plus size model του GNTM 5 κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία για πρώτη φορά. Όπως είπε, επιτέλους… ήπιε νερό! «Ήμουν τόσο καιρό διψασμένη και επιτέλους τα κατάφερα!» είπε η Μαρίτα.

GNTM 5 | Αυτό είναι το μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία! - 28.11.22


Τη δεύτερη καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας είχε η Μικαέλα, η οποία δεν πίστευε στα αυτιά της όταν της το ανακοίνωσαν οι κριτές.



Τις λιγότερο καλές φωτογραφίες είχαν η Ειρήνη και η Βικτώρια.

GNTM 5 | Η Ειρήνη "μπλόκαρε" την ώρα της φωτογράφισης!


«Έχω αρχίσει να σκέφτομαι σοβαρά, μήπως είσαι μόνο μοντέλο πασαρέλας βρε χρυσό μου» είπε προβληματισμένη η Βίκυ Καγιά στη Βικτώρια μόλις αντίκρυσε τη φωτογραφία της. Το ανοιχτό στόμα και η πόζα του κεφαλιού της δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. «Δεν υπάρχει λαιμός» είπαν.



Όσον αφορά στη φωτογραφία της Ειρήνης, τα σχόλια των κριτών ήταν επίσης αρνητικά.



«Η έκφρασή σου βγάζει κάτι σε νάζι, που δεν ήταν αυτό το ζητούμενο και αυτό δείχνει την απειρία σου» είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Το body language είναι σαν να αλλάζεις τις λάμπες και λες ¨δε θέλω να το κάνω εγώ αυτό, φέρτε τον μάστορα"» είπε η Βίκυ Καγιά για τη γεμάτη νάζι φωτογραφία της Ειρήνης.

GNTM 5 | Καγιά: «Είναι σαν να αλλάζεις λάμπες και δεν θέλεις να το κάνεις»


«Το κορίτσι που θα παραμείνει στο GNTM είναι η Βικτώρια. Αυτή τη φορά η Ειρήνη τα πήγε χειρότερα από εσένα. Αν εσένα αυτό σου αρκεί, να τη γλιτώνεις δηλαδή επειδή κάποιο άλλο κορίτσι τα πήγε χειρότερα από εσένα, εγώ πάω πάσο!» είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά με τη Βικτώρια και αποχαιρέτησε την Ειρήνη δίνοντάς της τη συμβουλή να μην τα παρατήσει.

GNTM 5 | Το πρώτο μοντέλο που αποχωρεί από την τελική δεκάδα! - 28.11.22


«Τώρα που φεύγω είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαι ακόμα μικρή σε ηλικία, θα το ψάξω και έξω και θα συνεχίσω» είπε στην κάμερα του διαγωνισμού η Ειρήνη.





Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Μετά τις εκλογές αναμένω μία νέα «έκρηξη» επενδύσεων, διότι θα έχουμε τέσσερα χρόνια μπροστά μας

«Κιβωτός του Κόσμου»: Οι δωρεές και τα πλεονάσματα - Πολυτελή ΙΧ, «υπηρέτες» και... χαρτζιλίκια

Θεσσαλονίκη: «Η Εμμανουέλα ήταν και θα συνεχίσει να είναι μοναδική» λέει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης