Η Ελένη συναντά την Ρούλα και το κοινό «δικάζει»

Η Ελένη συναντά την Ρούλα και το κοινό «δικάζει»

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην τηλεόραση και όλα όσα θα συμβούν τις επόμενες ημέρες θα εκπλήξουν πολλούς

TV_koromila
Μετά από πολλά χρόνια οι δύο κορυφαίες παρουσιάστριες της ψυχαγωγίας συναντώνται. Πιο ώριμες, πιο ήρεμες, λιγότερο λαμπερές, καθώς οι καιροί άλλαξαν, και, ας ελπίσουμε, πιο αποκαλυπτικές. Την Παρασκευή στις 13.30 η Ρούλα Κορομηλά θα είναι η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία θα παραχωρήσει συνέντευξη. Σίγουρα η συνάντηση αυτή συνιστά ένα τηλεοπτικό γεγονός ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Για πολλούς λόγους. Αφενός διότι τα πρόσωπα είναι σημαντικά. Αφετέρου διότι έχουν γίνει πολλά και έχουν αλλάξει πολλά. Και για τις δύο. Πολύ περισσότερο για την Ελένη Μενεγάκη.

Η οποία ανεβάζοντας μία φωτογραφία με σύσσωμο το πάνελ της στο Instagram αναρωτιέται, τι είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ξεκαρδίστηκαν, για να πάρει εκατοντάδες απαντήσεις που μάλλον… δεν είναι για γέλια. Εδώ δεν χρειάζεται να σχολιάσει ούτε ο τηλεκριτικός ούτε ο ξερόλας. Μιλάει το κοινό, ο κόσμος. Και απλώς διαβάζεις, ερμηνεύεις και συνειδητοποιείς. Τι; Πολλά.
316448987_882162952808826_5033103158250903324_n

Οι καιροί αλλάζουν και καλό είναι για όλους να το αντιλαμβάνονται και να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Όπως η Ρούλα για παράδειγμα, η οποία κρατά χαμηλά την μπάλα και πάντα παρεμβαίνει με καίριο σχόλιο εκεί που νιώθει ότι πρέπει να το κάνει. Η Ρούλα δικαίως είναι και θα είναι κορυφαία και αξεπέραστη. Θα είναι πάντα μία κυρία, η οποία έφυγε όταν έπρεπε και επέστρεψε όταν μπορούσε. Με ευγένεια και σεβασμό στην πορεία της και στο κοινό της.

Η Ινα Ταράντου μίλησε όμορφα και συναισθηματικά στην πιο δύσκολη στιγμή της στις κάμερες. Ισως τελικά να αδικήθηκε από μία άγρια τηλεοπτική συνθήκη, η οποία δεν αφήνει περιθώρια στις εκπομπές να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν. Να επιμείνουν, να προσπαθήσουν, να πιάσουν ρυθμό. Αξίζει σίγουρα μία ευκαιρία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cojjavzx7xw1)

Τελικά δεν έχουμε μόνο κοψίματα αλλά κι επιστροφές. Η εκπομπή «Πρώτο δελτίο» στον ΑΝΤ1 επιστρέφει από αύριο στις 5 και αυτό είναι ένα καλό νέο.

Καλό πάντως δεν είναι το γεγονός ότι δεν επιστρέφονται τα χρήματα στους συνδρομητές του ΑΝΤ1 plus, οι οποίοι πλήρωσαν για να δουν αγώνες Μουντιάλ, τους οποίους θα δούμε όλοι και δίχως να πληρώσουμε από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1. Υπάρχουν σοβαρά παράπονα και αντιδράσεις και το bonus τρίμηνης παράτασης μόνο καλό δεν ακούγεται….

Σίγουρα τα λάθη του σταθμού είναι σοβαρά, ωστόσο αξίζει να επισημανθεί το γεγονός ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά ενός μεγάλου καναλιού και αποκαταστάθηκε έγκαιρα η ζημιά. Το θέμα όμως «κολλάει» στο θέμα των χρημάτων.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Νίκος Κοκλώνης σχετικά με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις εκατομμυρίων. Αφήνω αυτό εδώ και αποχαιρετώ γι απόψε «Η Barkingwell Media A.E δεν έχει πάρει ποτέ επιδότηση, επιχορήγηση ή οποιουδήποτε τύπου ενίσχυση από κρατικό φορέα. Η Barkingwell Media A.E εκπροσωπείται από κορυφαία στελέχη στην αγορά των media, απασχολεί περισσότερους από 400 μόνιμους εργαζομένους και συνεργάτες, και είναι συνεπής απέναντί τους. Ας σταματήσουν λοιπόν τα ψέματα και οι συκοφαντίες. Ας σταματήσουν να σπεκουλάρουν πάνω σε παλαιότερη επιχειρηματική μου δραστηριότητα, για την οποία έχω ο ίδιος μιλήσει ανοιχτά. Δεν προτίθεμαι να επιτρέψω να χρησιμοποιείται το όνομα και η επιχειρηματική μου δράση για πολιτικές σκοπιμότητες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».

Όχι δίχως κουίζ φυσικά… Ποια παρουσιάστρια αυτοπροτάθηκε σε κανάλι για μεγάλη παραγωγή αφήνοντας τα στελέχη «παγωτό»;

Ειδήσεις σήμερα:

Αρχηγικό στέλεχος της οργάνωσης «Χιλιάδες ήλιοι της νύχτας» ο εμπρηστής της Real

«Αντίκρυσα τον Παύλο πεσμένο, μου είπε ότι τον μαχαιρώσανε» κατέθεσε φίλος του Φύσσα

Ασφυξία δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της 75χρονης στη Ρόδο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης