GNTM 5: Δεν ήταν του στιλ της το «candy girl» και έμεινε με τη γλύκα του γλειφιτζουριού - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Δεν ήταν του στιλ της το «candy girl» και έμεινε με τη γλύκα του γλειφιτζουριού - Δείτε βίντεο

Το μεγάλο αβαντάζ της Κότυ, τα «καρφιά» της Ειρήνης, οι φωνές του Σοφρωνίου, η άκομψη συμπεριφορά που εκνεύρισε τη Καγιά και η κοπέλα που... πήρε τη δουλεία

rafaela
Είχε χαρακτηριστεί ως ένα από τα φαβορί για να φτάσει στον τελικό του GNTM 5, όμως όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα οπού αποχώρησε η Κάτια που ήταν το golden pass, έτσι και στο επεισόδιο της Δευτέρας η Ραφαέλα Χαραλάμπους έμεινε μόνο με τη γλύκα του γλειφιτζουριού, αφού όπως είπε δεν ήταν το στιλ της το candy girl και αυτό της... κόστισε.

Η Κύπρια νοσηλεύτρια που κατάφερε να μπει στο ριάλιτι μόδας του Star μετά τις διαδοχικές οικειοθελείς αποχωρήσεις, δεν κατάφερε να φτάσει ούτε στην 10άδα.

Η νέα δοκιμασία αποχώρησης φαίνεται πως «τάραξε» τα νερά των 12 υποψήφιων μοντέλων, τα οποία έπρεπε να περπατήσουν σε πλωτή πασαρέλα και εν συνεχεία να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.



Λίγο πριν το σετ, η Βίκυ Καγιά κάλεσε την Κότυ να έρθει μπροστά και να διαλέξει έναν από τους δύο φακέλους που κρατούσε στα χέρια της, με την διαγωνιζόμενη να στέκεται τυχερή επιλέγοντας τον φάκελο που έγραφε ασυλία και να μην κινδυνεύσει με αποχώρηση.

Κλείσιμο
Η 21χρονη αποφάσισε να μην κάνει χρήση του δεύτερου φακέλου που έδινε τη δυνατότητα σε μια διαγωνιζόμενη της επιλογή της να φωτογραφηθεί στον διπλάσιο χρόνο. Αντίθετα η Ειρήνη που ήταν και το disadvantage της Κότυς, θα έπρεπε να βγάλει λήψη μέσα σε δύο λεπτά, ενώ οι υπόλοιπες σε τέσσερα. Με την κίνησή της αυτή επιχείρησε να πετάξει έξω από τον διαγωνισμό τη 18χρονη Κύπρια, η οποία όπως είπε είναι «εκτός mood».

Η Ειρήνη από την άλλη ένιωθε σίγουρη για τον εαυτό της, καθώς αποδίδει καλύτερα, όταν βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Όσον αφορά τη συμπαίκτριά της όμως δήλωσε «Η Κότυ αλλιώς είναι off camera και αλλιώς on. Σήμερα ήρθε με ένα τουπέ και μου είπε θα στο δώσω γιατί δεν κατάλαβες με ποιες έχεις να κάνεις. Για να έρθω εδώ σημαίνει ότι μια χαρά έχω καταλάβει και έχω αντίληψη δε νομίζω να θέλω να μου εξηγήσει».

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος ανέλαβε τα «κλικ» των κοριτσιών, που δε φάνηκε να έχουν καταλάβει το concept, καθώς η απόδοσή τους απογοήτευσε τους κριτές αλλά και τις ίδιες. Κάποιες διαγωνιζόμενες καταφέρνουν να περπατήσουν με χάρη στην πασαρέλα και κάποιες τα θαλασσώνουν, ενώ στη φωτογράφιση διαψεύδονται οι ελπίδες που είχαν οι κριτές για κάποια μοντέλα, που θεωρούσαν top.









Η Ραφαέλα ανταποκρίθηκε στο πρώτο ζητούμενο της δοκιμασίας που ήταν η πλωτή πασαρέλα, περπατώντας με άνεση και αυτοπεποίθηση. Στις πόζες της αντίθετα έβγαινε sexy και όχι χαλαρή, όπως έπρεπε, προκαλώντας την έκρηξη του Τάσου Σοφρωνίου, ο οποίος «πετάχτηκε» από τη θέση του κι άρχισε να της φωνάζει και σε μια προσπάθεια να την αφυπνίσει της είπε «Ραφαέλα θα φύγεις το καταλαβαίνεις;».

«Γενικά δεν είναι του στιλ μου αυτό το girly και το candy girl. Σε κάποια φάση σηκώθηκαν και οι τρεις και ήρθαν και μου έλεγαν κάποια πράγματα, τα οποία κι έκανα. Ευελπιστώ να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως με την πασαρέλα το έχω 100%», ήταν οι δηλώσεις της Ραφαέλας στις κάμερες.

GNTM 5 | Οι φωνές του Τάσου Σοφρωνίου στη φωτογράφιση της Ραφαέλας!


Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τον guest judge τον “Mr. Styler” και fashion stylist Στέφανο Ζαούση.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής στη Ραφαέλα, η Κότυ μιλούσε συνεχώς στη Μάρα. Κάποια στιγμή η Βίκυ Καγιά τις είδε και δεν έκρυψε την ενόχλησή της! Έκανε παρατήρηση στην Κότυ λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δυο γιατί γελάτε εκει πίσω; Σε κάθε πλατό το κάνεις αυτό Κότυ, όλα γελάς, μιλάς, σχολιάζεις!»

Η Κότυ ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι κουνιέται επειδή έχει θέμα με την ορθοστασία της!

GNTM 5 | Η άκομψη συμπεριφορά της Coty που εκνεύρισε την Βίκυ Καγιά!


Τις δυο καλύτερες φωτογραφίες είχε η Αλεξία και η Μάρα, με τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι τη δουλειά την πήρε η Μάρα, η οποία ήταν και η πρώτη της φορά μέσα στον διαγωνισμό που κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία!



«Σοκ! Τι να πω! Δεν το είχα φανταστεί και πάρα πολύ! Ήξερα ότι θα έχω καλή λήψη αλλά δεν περίμενα να τα έχω πάει τόσο καλά! Πίστευα στον εαυτό μου αλλά είχα δει και τις άλλες κοπέλες που είχαν καλές φωτογραφίες!» είπε η Μάρα.

GNTM 5 | Aυτό το μοντέλο πήρε την καλύτερη φωτογραφία! - 21.11.22


Αντίθετα η Ειρήνη και η Ραφαέλα είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες. Η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε πως οι κριτές σκέφτηκαν να αποχωρήσουν και οι δύο, αλλά τελικά δεν το έκαναν. Έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στην Ειρήνη κι αποχώρησε η Ραφαέλα.

GNTM 5 | Η σημερινή αποχώρηση έφερε πολλά δάκρυα στο πλατό! - 21.11.22


«Κάποια στιγμή νόμιζα ότι θα συνέχιζα εγώ στο παιχνίδι, δεν έγινε αυτό, εντάξει... έφυγα! Τα βάζω με τον εαυτό μου γιατί πιστεύω και ξέρω ότι δεν άξιζα αυτό το αποτέλεσμα!».



Το νεαρό μοντέλο ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποχαιρετούσε τους κριτές.






Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την 75χρονη ομολόγησε άλλους τρεις φόνους και μία απόπειρα δολοφονίας

Κιβωτός του Κόσμου: Δωρεές, ακίνητα και πακτωλός χρημάτων πίσω από τη βιτρίνα


Χαλκιδική: Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε στο κενό η 31χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης