GNTM5: Το «golden pass» πρόλαβε να... πηδήξει από το καράβι πριν βουλιάξει - Δείτε βίντεο

GNTM5: Το «golden pass» πρόλαβε να... πηδήξει από το καράβι πριν βουλιάξει - Δείτε βίντεο

Η παίκτρια που έκανε έξαλλη την Καγιά, αυτή που αποθεώθηκε και η μούσα του Νίκου Αλιάζη για το 2023

katia
Η παίκτρια που κέρδισε το golden pass του φετινού διαγωνισμού και κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά όλων των κριτών από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο πλατό του GNTM 5, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star πριν της ανακοινώσει η Βίκυ Καγιά ότι θα αποχωρούσε έτσι και αλλιώς καθώς δεν είχε κάνει καλή φωτογράφιση.

Ο λόγος για την Κάτια Κιζίμα, με την 29χρονη με καταγωγή από την Κύπρο και την Ουκρανία που βρέθηκε στο bottom 2 μαζί με τη Μαρία να ανακοινώνει στους κριτές πως θέλει να αποχωρήσει γιατί αισθάνεται, όπως είπε, πως έχει φτάσει στα όριά της.

Οι 13 διαγωνιζόμενες στο επεισόδιο της Τρίτης (15/11) βρέθηκαν αντιμέτωπες με μια ακόμα δοκιμασία και συγκεκριμένα μια fashion... βαρκάδα. Στο location της φωτογράφισης ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros καλωσόρισαν τα μοντέλα δίνοντας υποσχέσεις για Dolce Vita και την ουσία της καλής ζωής, ζητώντας τους να ποζάρουν ως... υπερπλούσιες Ιταλίδες στο Αμάλφι!

Τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια γνωστού τζιν, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού, με την υπογραφή του καταξιωμένου φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη.

GNTM 5 | Η νέα δοκιμασία θέλει τα μοντέλα... υπερπλούσιες Ιταλίδες!


Η δοκιμασία αυτή ήρθε και με ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα! Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Mary Vitinaros, θα βοηθούσαν τη Ραφαέλα στα μισά της φωτογράφισής της, έτσι ώστε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Η Ραφαέλα θα μπορούσε να δώσει το συγκεκριμένο αβαντάζ και σε μια από τις συμπαίκτριες της. Η παίκτρια επέλεξε τη Γεωργιάννα.

Η Ραφαέλα μοίρασε και τα μειονεκτήματα του μισού χρόνου για την ίδια φωτογράφιση, σε Βικτώρια, που της έδωσε το ντεζαβαντάζ την προηγούμενη φορά, αλλά κι η Γρηγοριάννα.

Αν και η Ραφαέλα είχε το πλεονέκτημα, κατάφερε με την απόδοσή της να κάνει τη Βίκυ Καγιά να βγάλει «καπνούς». Το μοντέλο, που στην προηγούμενη δοκιμασία κέρδισε πετυχαίνοντας την καλύτερη φωτογραφία, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να «μπει» στο concept και είχε κακή επίδοση. «Έχεις βγει πολύ άγρια. Δε μ ’αρέσει καθόλου το χεράκι. Πήρες τη δουλειά την προηγούμενη φορά και τώρα το είχες σιγουράκι και είπες ‘’εντάξει’’» είπε έξαλλη η κριτής του ριάλιτι μόδας στην παίκτρια.

Κλείσιμο
GNTM 5 | Η Βίκυ Καγιά «βγάζει καπνούς» στη φωτογραφία της Ραφαέλας!


Αντίθετα η προχώρησε σε μία δημόσια δήλωση θαυμασμού βλέποντας τη φωτογραφία της Μικαέλας, η οποία εχει μπει στον διαγωνισμό μαζί με την κόρη της, Μάρα. «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω! Θέλω να λυσσάξεις και να το κερδίσεις. Αλήθεια. Είσαι από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Κέρδισέ το, πάρτο απόφαση γιατί δεν μπορώ να στο κάνω εγώ!», είπε ενθουσιασμένη η Βίκυ Καγιά.



Ακούγοντας σαστισμένη τα σχόλια της fashion expert, η Μικαέλα συγκινήθηκε και δάκρυσε.

GNTM 5 | Βίκυ Καγιά: «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω!» - Σε ποια το είπε;


Όμως δεν ήταν η Μικαέλα αυτή που είχε την καλύτερη φωτογράφιση και θα γινόταν η μούσα του Νίκου Αλιάζη για το 2023, ενώ θα λάμβανε και ως δώρο το ρούχο που φόρεσε στο σετ του GNTM.

Νικήτρια της δοκιμασίας ήταν η Κότυ, η οποία κατάφερε να πετύχει το καλύτερο «κλικ» της ημέρας, με τους κριτές να την αποθεώνουν στο πλατό.



Μαζί της στις top 2 βρέθηκε και η Μάρα, η οποία είχε επίσης μία υπέροχη λήψη που εντυπωσίασε τους κριτές.

GNTM 5 | Ποιο μοντέλο πήρε τη καλύτερη φωτογραφία; - 15.11.22


Τα δυο κορίτσια που βρέθηκαν στο bottom 2 έχοντας τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Κάτια και η Μαρία, με την 29χρονη Ουκρανή να προλαβαίνει τις εξελίξεις και να ζητάει από την κριτική επιτροπή να αποχωρήσει γιατί δεν μπορεί να αντέξει άλλο. Γνωρίζει ότι στο μόντελινγκ χρειάζεται να έχεις γερό στομάχι αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει, δεν αντέχει τη βαριά κριτική.

GNTM 5 | Ανατροπή! Αποχώρησε τεράστιο φαβορί! - 15.11.22


Ωστόσο, οι κριτές, αν και στεναχωρήθηκαν πολύ με την αποχώρηση της Κάτιας, είπαν πως έτσι και αλλιώς εκείνη ήταν η παίκτρια που θα αποχωρούσε, καθώς η φωτογραφία της Μαρίας ήταν λίγο καλύτερη από τη δική της.

Κανένα μοντέλο δεν περίμενε την αποχώρηση της Κάτιας, με τις περισσότερες να αναφέρουν πως η φωτογραφία της Αλεξίας (3η χειρότερη φωτογραφία) ήταν για αποχώρηση και όχι εκείνη της 29χρονης από την Ουκρανία.





Ειδήσεις σήμερα:

Στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου ο Ηλίας Μαμαλάκης

«Πριν σβήσουν τα φώτα»: Η ιστορική ομιλία του Κώστα Λαλιώτη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου

O Ποτσέκο πανηγύρισε με το εσώρουχο την πρόκριση της Ιταλίας στο Μουντομπάσκετ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης