Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και δήλωσε πως η απώλειά της τον άφησε συντετριμμένο.
«Η μάνα είναι για όλους μάνα. Η δική μου είχε μεγαλώσει και τα τελευταία δύο χρόνια, ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Όταν πηγαίνω στο σπίτι, όλα μου τη θυμίζουν», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coh2twplx9ll)
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ήταν πολύ άσχημα ψυχολογικά, όταν έφυγε από τη ζωή, όμως κατάφερε να ανακάμψει.
«Η αγάπη του κόσμου και η δουλειά με βοηθάνε στο να ξεπερνάω αυτές τις στενάχωρες φάσεις της ζωής», είπε και πρόσθεσε: «Κάποιες δυσκολίες, όταν τις ξεπερνάς, σε κάνουν πιο δυνατό».
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία έχει περάσει μέχρι τώρα από «σαράντα κύματα» κι έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, λόγω κάποιων έντονων καβγάδων που είχε το ζευγάρι.
«Με τη Βαρβάρα είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για δύο ανθρώπους, να περνάνε καλά», τόνισε.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»