ΗΗλιάνα Παπαγεωργίουαποφάσισε να φτιάξει πρωινό και το έκανε, φορώντας τα... απολύτως απαραίτητα.
Το μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της στα social media και έτσι και σήμερα, μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagramμια φωτογραφία που τη δείχνει στην κουζίνα του σπιτιού της, να τηγανίζει αβγά.
Ωστόσο, το έκανε φορώντας μονάχα ένα τζιν παντελόνι και τίποτα στο πάνω μέρος. Στη λεζάντα της ανάρτησης, το μοντέλο χρησιμοποίησε δύο emoji που δείχνουν ένα τηγάνι με αβγά και μπέικον.
Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν φυσικά, να την «πειράξουν» στα σχόλια, λέγοντάς της να προσέχει, ώστε να μην πεταχτεί πάνω της το καυτό λάδι.
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.