Χριστίνα Πολίτη: Έχω υπάρξει σε κακές ομάδες στην τηλεόραση

Χριστίνα Πολίτη: Έχω υπάρξει σε κακές ομάδες στην τηλεόραση

Όσα δήλωσε για τις τηλεοπτικές της συνεργασίες - Στο πλευρό της η μητέρα της, Υακίνθη

hristina_politi
Η Χριστίνα Πολίτη έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια και στο πλευρό της, βρέθηκε η μητέρα της, Υακίνθη η οποία ήταν μοντέλο στο παρελθόν.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αρχικά, η ηθοποιός ανέφερε: «Εγώ θα κάνω πρώτη φορά πασαρέλα. Η μαμά μου είναι βετεράνα».


Η μητέρα της τότε ρωτήθηκε για το μόντελινγκ σε εκείνα τα χρόνια: «Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα, δεν θυμάμαι τα παλιά. Θέλω να ζω το τώρα. Έχω προσαρμόσει με την ηλικία μου τη ζωή μου».

«Κάνω αυτά που μου αρέσουν. Έχω ένα πρόγραμμα και ταΐζω τα αδέσποτα ζωάκια. Κάθε πρωί σηκώνομαι πάρα πολύ νωρίς. Ξυπνάω στις 5:30 για να ταΐσω τις γάτες. Το απόγευμα τις ταΐζω πάλι και το βράδυ 20:30-21:00 κοιμάμαι. Έχω το ραδιόφωνο δίπλα μου και ακούω όλες τις εκπομπές του ΣΚΑΪ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, μίλησε για την κόρη της και τα εγγόνια της και τη σημασία που έχουν για εκείνη. «Εύχομαι η Χριστίνα να έχει υγεία. Η Χριστίνα και τα εγγόνια μου είναι όλη μου η ζωή», είπε.

Χριστίνα Πολίτη: Έχω υπάρξει σε κακές ομάδες στην τηλεόραση

Όσο για το αν θα έκανε ξανά τηλεόραση, η Χριστίνα Πολίτη απάντησε: «Δεν νομίζω να ξαναέκανα τηλεόραση. Τι να κάνω; Έχω κάνει κάτι συνεντεύξεις, κάτι τέτοια, αυτά γίνονται και ξαναγίνονται».

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε αργότερα, δεν της λείπει, αλλά και όταν βρισκόταν στην τηλεόραση, όσα έκανε δεν την ικανοποιούσαν. «Δεν μου λείπει. Ούτε όταν έκανα μπορώ να πω πως ήταν ο σκοπός της ζωής μου. Δεν έκανα τίποτα που να μου άρεσε πραγματικά. Αν δηλαδή, έκανα μόνο πράγματα που μου αρέσουν, δεν θα έκανα τίποτα από όλα αυτά», εξήγησε.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται και τις ομάδες που έχει υπάρξει στο παρελθόν στην τηλεόραση, είπε: «Δέχομαι τις ίδες προτάσεις. Δεν θέλω ούτε ομάδες ούτε τίποτα. Μου αρέσει να γράφω και να έχω την ησυχία μου. Όταν είσαι σε ομάδα, πρέπει να έχεις και καλή ομάδα. Από όσα βλέπω στην τηλεόραση, δεν είναι τόσο καλές οι ομάδες. Έχω υπάρξει σε πολλές κακές ομάδες, αλλά επειδή τα πράγματα έχω μάθει να τα αντιμετωπίζω εκείνη τη στιγμή, έχω μανατζάρει τον εαυτό μου κι έχω επιλέξει όσα θέλω».



Η μητέρα της τότε, ανέφερε τι παρακολουθεί η ίδια στην τηλεόραση: «Στην τηλεόραση πιο πολύ βλέπω τα τηλεπαιχνίδια, παλιά έβλεπα τούρκικα. Έβλεπα κάτι σίριαλ».

Τέλος, αναφορικά με την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA», είπε: «Κι άλλη επιστροφή; Ό,τι θέλει να κάνει η Ρούλα. Έχει ξαναεπιστρέψει ε; Κανονικά δεν έπρεπε να έχει φύγει ποτέ».




Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικό επεισόδιο με τον Δένδια στη Λιβύη - Ακυρώθηκε η επίσκεψη στην Τρίπολη

Ένοχος ο «Dr. Kontos» για 7 ανθρωποκτονίες ασθενών και 6 απόπειρες

Χωρίς συνταγογράφηση το αντιγριπικό εμβόλιο - Από πότε θα ισχύσει η αλλαγή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης