Αν Χες: Αγωγή 2 εκατ. δολαρίων στους κληρονόμους της ηθοποιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Αύγουστο

Αν Χες: Αγωγή 2 εκατ. δολαρίων στους κληρονόμους της ηθοποιού που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Αύγουστο

Η ένοικος του σπιτιού, όπου η ηθοποιός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της,  ζητά αποζημίωση

heche-arthrou
Η ηθοποιός Αν Χες έχασε τη ζωή της μετά το πολύκροτο τροχαίο δυστύχημα που είχε τον περασμένο Αύγουστο, όταν προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της στον τοίχο ενός σπιτιού.

Η υπόθεση, ωστόσο,  δεν έκλεισε με τον θάνατο της 53χρονης, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η ένοικος του σπιτιού, το οποίο υπέστη σοβαρές βλάβες από εκείνη την μέρα, ζητά αποζημίωση και μάλιστα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι δικηγόροι της ενοίκου του σπιτιού, Λιν Μισέλ, κατέθεσαν αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας στην κομητεία του Λος 'Αντζελες, ζητώντας 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για «πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας από αμέλεια και παραβίαση».

Στην κατάθεση, η Μισέλ αναφέρει πως «εργαζόταν από το σπίτι όταν έμεινε άναυδη από τη τρομαχτική ταχύτητα του οχήματος της Χες, που χτύπησε τον μπροστινό τοίχο, πέρασε μέσα από το σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο του σπιτιού πριν καταλήξει στην αποθήκη του σπιτιού της».

Δείτε βίντεο από την ημέρα του ατυχήματος


Κατά τα δικαστικά έγγραφα «το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, σταμάτησε μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ενάγουσα και τα κατοικίδιά της. Ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου συμβάντος που προκάλεσε η ηθοποιός, το σπίτι και όλη η προσωπική περιουσία της ενάγουσας κάηκε ολοσχερώς».

Στο δικαστήριο η Μισέλ δηλώνει «τρομοκρατημένη, σοβαρά τραυματισμένη και χωρίς μέρος να ζήσει». Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει, ότι μερικές ημέρες μετά το συμβάν, οι γείτονές της ξεκίνησαν ένα διαδικτυακό έρανο για να μαζέψουν χρήματα, προκειμένου να τη στηρίξουν οικονομικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθι του νοικοκυριού: Μειωμένη τιμή έχουν 1 στα 3 προϊόντα της λίστας - Δείτε τη λίστα

Λόλα Νταϊφά: Πώς έγινε η ληστεία στο σπίτι της - «Μέσα σε 10 λεπτά μου πήραν κοσμήματα €600.000»

Απελευθερώθηκαν τα δύο ελληνικά δεξαμενόπλοια που βρίσκονταν υπό ομηρεία στο Ιράν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης