Αν Χες: Δεν ένιωθα λεσβία, ήμουν απλά ερωτευμένη

Αν Χες: Δεν ένιωθα λεσβία, ήμουν απλά ερωτευμένη

Η Αν Χες αναφέρεται στη σχέση της με την Έλεν ΝτεΤζένερις στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει μετά θάνατον

an-xes
Στο πώς αντιμετώπιζε τη σχέση της με την Έλεν ΝτεΤζένερις στα τέλη της δεκαετίας του '90 όταν και ήταν από τα πρώτα ανοιχτά ομόφυλα ζευγάρια στο Χόλιγουντ αναφέρθηκε η ηθοποιός Αν Χες, η οποία έχασε τη ζωή της τον Αύγουστο μετά από τροχαίο δυστύχημα, σε βιβλίο που ετοίμαζε την περσινή χρονιά.

«Με χαρακτήριζαν εξωφρενική επειδή είχα ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Δεν ήμουν ποτέ με γυναίκα πριν αρχίσω να βγαίνω με την Ελέν» έγραψε η Χες στο βιβλίο Call Me Anne το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023.

Η Χες όσο ζούσε είχε δηλώσει ότι το Χόλιγουντ την είχε βάλει στη «μαύρη λίστα" για τη σχέση της με την ΝτεΤζένερις, η οποία την ίδια περίοδο είχε αρχίσει να «γράφει» τηλεοπτική ιστορία με τον χαρακτήρα της ομοφυλόφιλης Ellen στην ομώνυμη σειρά.

«Εγώ δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου ως λεσβία. Απλά ήμουν ερωτευμένη. Ήταν, για να είμαι ξεκάθαρη, το ίδιο παράξενα όπως για οποιονδήποτε άλλον. Δεν υπήρχαν λέξεις για να περιγράψουν το πώς ένιωθα» αναφέρει Χες στο υπό κυκλοφορία βιβλίο της το οποίο αποτελεί συνέχεια του βιβλίου Call Me Crazy που είχε κυκλοφορήσει το 2001.

«Ο χαρακτηρισμός γκέι δεν μου φαινόταν σωστός, ούτε και ο χαρακτηρισμός στρέιτ. Το εξωγήινος μπορεί να ήταν καλύτερο, σκεφτόμουν ορισμένες φορές. Το γιατί, το πώς και το τι ένιωθα για τον άνθρωπο τον οποίο ερωτεύτηκα παρά το φύλο του θα το απαντούσα αν κάποιος με είχε ρωτήσει, αλλά ποτέ κανείς δεν το έκανε» γράφει η Χες.

Ο εκδότης, Τζάρετ Γουάιζφιλντ, ο οποίος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο είπε στο Associated Press ότι είχε υπογράψει συμφωνία με τη Χες τον περασμένο Μάιο με την ίδια να του παραδίδει ένα χειρόγραφο λίγο πριν πεθάνει.

Η Αν Χες στο βιβλίο αναφέρεται επίσης στον Χάρισον Φορντ και το ρόλο του ως μέντορα για την ίδια, καθώς και σε ιστορίες με τον Άλεκ Μπάλντουιν και τον Όλιβερ Στόουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Στους 39 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Πού θα βρέξει το Σαββατοκύριακο


Την Δευτέρα δίπλα στην Ελισάβετ θα ταφεί και ο Φίλιππος - Το πρωτόκολλο που θέλει το ζευγάρι για πάντα μαζί

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Κόλιν Φάρελ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης