Και ενώ ο Πικέ απολαμβάνει την παρέα της νέας του συντρόφου, οι ατυχίες στη ζωή της Σακίραέρχονται η μία μετά την άλλη.
Μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή και τις κατηγορίες για φορολογική απάτη, η Κολομβιανή σταρ αντιμετωπίζει μία νέα οικογενειακή δυσκολία. Πρόσφατα, ο πατέρας της, Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, εισήχθη σε κλινική της Βαρκελώνης με την υγεία του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Οι γονείς της ποπ σταρ και ειδικότερα η μητέρα της, έχουν αναφέρει ότι με τον Πικέ είναι «ακόμη οικογένεια», μιας και εκτός από τη μακροχρόνια σχέση τους, οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Παρόλα αυτά, ο Πικέ δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του παππού των παιδιών του και αυτό είναι ακόμη ένα «χτύπημα» για τη Σακίρα.
Σύμφωνα με την εκπομπή της TeleCinco «El programa de Ana Rosa», ο ποδοσφαιριστής δεν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο νοσοκομείο και αυτό είναι κάτι που η ίδια δεν περίμενε να συμβεί.
Αυτό ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Ντορονσόρ , η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην τραγουδίστρια.
«Η Σακίρα είναι πολύ στενοχωρημένη που ο Πικέ δεν πήγε να τον δει και που δεν ρώτησε για την υγεία του. Ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Πικέ δεν έχει επισκεφτεί τον πατέρα της ούτε ρώτησε για την υγεία του» αναφέρθηκε η δημοσιογράφος κατά πληροφορίες της Marca.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.