Σακίρα: Η μητέρα της για τον Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»

Σακίρα: Η μητέρα της για τον Ζεράρ Πικέ: «Είμαστε ακόμα οικογένεια»

Παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ του ζευγαριού, η οικογένεια της σταρ θεωρεί ακόμα τον ποδοσφαιριστή «μέλος της οικογένειάς τους» - Έχει επισκεφτεί πολλές φορές τον πατέρα της στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται

shakira__1_
Μία δήλωση, η οποία ίσως αναστατώσει τη Σακίρα έκανε η μητέρα της, Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ.

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες και ο Ζεράρ Πικέ έχει προχωρήσει σε νέα σχέση, η μητέρα της τραγουδίστριας εξακολοθεί να τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής Marca, η μητέρα της Κολομβιανής σταρ παραχώρησε δηλώσεις, όταν οι δημοσιογράφοι την εντόπισαν έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο σύζυγός της και πατέρας της Σακίρα.

Κλείσιμο
Η ίδια ανέφερε πως ο Ζεράρ Πικέ τους επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα, τους κάλεσε αρκετές φορές για να σιγουρευτεί για την υγεία του πατέρα της Σακίρα, Γουίλιαμ Μεμπάρακ.

«Φυσικά και είμαστε ακόμα οικογένεια», δήλωσε η Νίντια ντελ Κάρμεν Ρίπολ για τον ποδοσφαιριστή, αγνοώντας μάλλον τα σκάνδαλα και τις απιστίες του.

Εκείνος και η κόρη της ήταν ζευγάρι για 10 περίπου χρόνια και παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει μεταξύ τους, ο Πικέ εξακολουθεί να έχει τα ίδια συναισθήματα για την οικογένεια της Κολομβιανής τραγουδίστριας, πράγμα που δείχνει να είναι αμοιβαίο.


Η μητέρα της σταρ ανέφερε επίσης, πως και η Σακίρα επισκέπτεται τακτικά τον 91χρονο πατέρα της στο νοσοκομείο Teknon-Quiron στη Βαρκελώνη, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει να συναντηθούν με τον πρώην σύντροφό της.



Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης