Κωνσταντίνος Αργυρός και 50 Cent ετοιμάζονται για μια αναπάντεχη συνεργασία καθώς αύριο (29/10) θα δώσουν από κοινού συναυλία στο ΟΑΚΑ.
Οι δύο τους μάλιστα περνούν χρόνο μαζί μια ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Έλληνα καλλιτέχνη να αναρτά φωτογραφίες στο Instagram μαζί με τον Αμερικανό ράπερ και τους συνεργάτες του σε γιοτ.
«Στην Αθήνα με τους φίλους μου, 50 Cent, Lenny Grant και Tony Yayo. Προθερμαινόμαστε!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος είχε τυλιγμένη στο λαιμό του μια ελληνική σημαία.
Η συναυλία - παραγωγή της Panik Records θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Ο επιτυχημένος ράπερ του εξωτερικού θα ολοκληρώσει με αυτή του την εμφάνιση το φετινό του tour και θα βρεθεί στην Αθήνα, μετά από 16 χρόνια.
Τη συναυλία θα ανοίξουν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ο Light και ο Rack. O 50 Cent ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την αφίσα από την επερχόμενη συναυλία του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.