Η Μέγκι Ντρίο σχολίασε ακόμη μία φορά το GNTM. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στους πρώην και νυν κριτές, ενώ ήταν ιδιαίτερα «αιχμηρή» απέναντι στην Έλενα Γαλύφα.
Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Ο Άγγελος Μπράτης δεν νομίζω να λείψει, ο Δημήτρης Σκουλός λίγο θα λείψει. Είδαμε και πρόσωπα που μπήκαν στο GNTM φέτος και δεν έχουν ιδέα από μόδα. Η Έλενα Γαλύφα θεωρώ ότι της έχει δοθεί ένας ρόλος τον οποίο δεν μπορεί να κάνει, δεν έχει ιδέα από μόδα.
Αν παίρνεις την Έλενα Γαλύφα για τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram καλύτερα να πάρεις την Ιωάννα Τούνη που έχει κάνει και το όνομά της brand. Θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, τη θεωρώ αδιάφορη».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.