Τζέιμς Κόρντεν: Ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο εστιατόριο - Παραδέχτηκε ότι ήταν αγενής

Τζέιμς Κόρντεν: Ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο εστιατόριο - Παραδέχτηκε ότι ήταν αγενής

«Δόθηκε τρεις φορές λάθος φαγητό στην αλλεργική γυναίκα μου» τόνισε στην εκπομπή του

corden
Τέλος στην ιστορία με το Balthazar θέλησε να βάλει ο Τζέιμς Κόρντεν και αποφάσισε να ζητήσει την πολυπόθητη «συγγνώμη» που περίμενε μέρες ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου όσον αφορά την κακή συμπεριφορά του παρουσιαστή απέναντί στο προσωπικό.

Στην έναρξη του talk show του, το βράδυ της Δευτέρας ο Κόρντεν ζήτησε συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του στο διάσημο εστιατόριο, που του απαγόρευσε την είσοδο,  «λανθασμένη».

Ο 44χρονος αναγκάστηκε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, αφού ο εστιάτορας  Κιθ ΜακΝάλι δεν ήταν πρόθυμος να το αφήσει να περάσει έτσι, κάνοντας τη μία ανάρτηση μετά την άλλη στα social media για το πόσο αγενής ήταν ο Κόρντεν.

Μάλιστα, τον ενόχησε ιδιαίτερα η συνέντευξή του στους New York Times, επειδή άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για κάτι «ανόητο» και επέμεινε ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό. 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του«The Late Late Show» ο Κόρντεν υποχώρησε και παραδέχτηκε το «αγενές σχόλιο» που έκανε σε έναν σερβιτόρο του Balthazar.
James Corden Discusses His Restaurant Episode


«Δόθηκε στη γυναίκα μου φαγητό στο οποίο είναι αλλεργική»

«Επειδή δεν φώναξα ή ούρλιαξα, δεν σηκώθηκα από τη θέση μου, δεν έβρισα κανέναν ούτε χρησιμοποίησα υποτιμητική γλώσσα, τριγυρνούσα νομίζοντας ότι δεν είχα κάνει τίποτα κακό, σωστά; Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει. Έκανα ένα αγενές σχόλιο και ήταν λάθος» είπε ο Κόρντεν. «Ήταν ένα περιττό σχόλιο. Ήταν αγενές για τον σερβιτόρο».

Ο Κόρντεν εξήγησε ότι έκανε το σχόλιο αφού στη σύζυγό του δόθηκε επανειλημμένα «φαγητό στο οποίο είναι αλλεργική», παρά το γεγονός ότι προειδοποίησε το εστιατόριο για την τροφική της αλλεργία. Είπε όταν ήρθε το πιάτο «λάθος στο τραπέζι την τρίτη φορά, πάνω στη στιγμή, έκανα ένα σαρκαστικό σχόλιο για το πώς θα το μαγείρευα μόνος μου». «Είναι ένα σχόλιο για το οποίο λυπάμαι βαθύτατα» κατέληξε.
james_corden_xr

«Θα τρώει τζάμπα για 10 χρόνια αν πει συγγνώμη στους σερβιτόρους» είπε ο ΜακΝάλι


Μέσα από το προφίλ του, o ΜακΝάλι ανέβασε μία φωτογραφία του παρουσιαστή του talk show και στη λεζάντα έγραψε:


«Δεν θέλω να διώξω έναν άντρα όταν είναι πεσμένος. Ειδικά κάποιον που αξίζει 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όταν ο Τζέιμς Κόρντεν είπε στους NY Times χθες, ότι δεν είχε κάνει «τίποτα λάθος, σε κανένα επίπεδο». Αστειεύτηκε; Ή μήπως αρνιόταν ότι ήταν καταχρηστικός με τους υπαλλήλους μου; Ό,τι κι αν εννοούσε ο Κόρντεν, το υπονοούμενο του ήταν ξεκάθαρο: δεν το έκανε.

Παρόλο που εγώ δεν είδα το περιστατικό, πολλοί από το προσωπικό του εστιατορίου μου ήταν μάρτυρες. Δεν είχαν τίποτα να κερδίσουν λέγοντας ψέματα. Ο Κόρντεν το έκανε.

Μακάρι ο Τζέιμς Κόρντεν να ξεκαθαρίσει. Αν ο εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός θέλει να ανακτήσει τον σεβασμό που είχε από όλους τους θαυμαστές του (και τους 4) πριν από αυτό το περιστατικό, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Αν πάει ένα βήμα παραπέρα και ζητήσει συγγνώμη στους 2 σερβιτόρους που προσέβαλε, θα τον αφήσω να τρώει δωρεάν στο Balthazar για τα επόμενα 10 χρόνια».

Δείτε την ανάρτησή του

maknali_kornten2
Κλείσιμο


Ο ΜακΝάλι, ο οποίος έχει ιστορικό στο να διώχνει διασημότητες από τα εστιατόριά του, ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν συμπεριφέρθηκε με αγένεια και σε άλλο εστιατόριο που είχε, το «Cafe Luxembourg» σε σερβιτόρο του.



Ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram δύο ξεχωριστά παραδείγματα της «εξαιρετικά δυσάρεστης» συμπεριφοράς του Κόρντεν στη γαλλική μπρασερί που διατηρεί στο Soho της Νέας Υόρκης.

Ο 71χρονος ξεκίνησε την ανάρτησή του αποκαλώντας τον «αστείο άνθρωπο και εξαιρετικά προικισμένο κωμικό».

Ο εξαγριωμένος εστιάτορας δήλωσε ότι ο Κόρντεν είχε βρει μια τρίχα στο κυρίως πιάτο του όταν έτρωγε εκεί τον Ιούνιο και στη συνέχεια απαίτησε δωρεάν ποτά για το λάθος.

«Αφού έφαγε το κυρίως πιάτο του, ο Κόρντεν έδειξε την τρίχα στον μάνατζερ του εστιατορίου ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη. Ο Κόρντεν ήταν εξαιρετικά κακός με τον μάνατζερ λέγοντάς του: “Φέρε μας άλλο ένα γύρο ποτά αυτή τη στιγμή! Και φρόντισε επίσης για όλα τα ποτά μας μέχρι στιγμής. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα γράψω άσχημες κριτικές».

Σε ένα δεύτερο περιστατικό ο ΜακΝάλι ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν πήγε για brunch με τη σύζυγό του, Τζούλια Κάρεϊ, στο εστιατόριο στις 9 Οκτωβρίου.

Λέει ότι ζήτησε τραπέζι έξω και η γυναίκα του παρήγγειλε ομελέτα με κρόκο αυγού και σαλάτα.

Το ζευγάρι παραπονέθηκε στον σερβιτόρο ότι υπήρχε «λίγο ασπράδι ανακατεμένο με τον κρόκο» και έστειλε το πιάτο πίσω.

Ο ΜακΝάλι πρόσθεσε: «Η κουζίνα έφτιαξε ξανά το πιάτο, αλλά δυστυχώς το έστειλε με πατάτες τηγανητές αντί για σαλάτα. Τότε ήταν που ο Κόρντεν άρχισε να φωνάζει σαν τρελός στον σερβιτόρο: “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω εγώ την ομελέτα μόνος μου! Ο σερβιτόρος ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και έφερε τον υπεύθυνο του ορόφου στο τραπέζι. Εκείνος επέστρεψε το πιάτο και μετά από αυτό, όλα ήταν μια χαρά. Τους έδωσε ποτήρια σαμπάνιας δωρεάν για να εξομαλύνει τα πράγματα. Ο υπεύθυνος είπε ότι ο Κορντέν ήταν ευχάριστος μαζί του αλλά κακός με τον σερβιτόρο. Ο υπάλληλος ήταν πολύ ταραγμένος, αλλά ως επαγγελματίας που είναι, τελείωσε τη βάρδια του».

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Παραδόθηκε η 38χρονη στην αστυνομία

Έγκλημα στη Χαλκιδική: Πώς σκότωσαν τον 53χρονο οι δύο Αλβανοί - Η σχέση του ενός με την κόρη του θύματος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απόμακρη και αδυνατισμένη στην ανακρίτρια - Η ΕΛΑΣ διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης