50 Cent: Μήνυσε πλαστική χειρουργό - Τον χρησιμοποίησε για να διαφημίσει... επιμήκυνση πέους!

50 Cent: Μήνυσε πλαστική χειρουργό - Τον χρησιμοποίησε για να διαφημίσει... επιμήκυνση πέους!

«Θέλει να πείσει το δικαστήριο ότι βρέθηκε τυχαία στο κέντρο αισθητικών επεμβάσεων» τονίζουν οι δικηγόροι της γιατρού

50cent3223
Μήνυση εναντίον κλινικής κατέθεσε ο 50 Cent, ισχυριζόμενος ότι χρησιμοποίησαν φωτογραφία του χωρίς την άδειά του. Ο Νεοϋορκέζος ράπερ υποστηρίζει ότι η πλαστική χειρουργός Άντζελα Κόγκαν και η εταιρεία της, Perfection Plastic Surgery, χρησιμοποίησαν στιγμιότυπο με τον ίδιο για να προωθήσουν υπηρεσία της εταιρείας για επιμήκυνση πέους.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ισχυρίστηκε ότι η Κόγκαν χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του για την προώθηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Η γιατρός χρησιμοποίησε τη φωτογραφία του με τέτοιο τρόπο, ώστε να εννοείται ότι ο 50 Cent υποβλήθηκε σε διαδικασία επιμήκυνσης πέους. Στην αγωγή του, ο ράπερ την κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι «τον γελοιοποίησε, έβλαψε την καριέρα του και επηρέασε τις προσωπικές του σχέσεις». Η απάντηση της απέναντι πλευράς ήρθε στη δημοσιότητα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Η απάντηση της γιατρού

Η Κόγκαν, από την πλευρά της, επιμένει ότι η εικόνα δεν υπονοούσε ποτέ ότι ο 50 Cent έκανε τη θεραπεία για ενίσχυση πέους, τονίζοντας επίσης, ότι ο ράπερ γνώριζε πως η εικόνα θα κοινοποιούνταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι:


«Είναι σαφές από την ίδια τη φωτογραφία ότι η λήψη της δεν ήταν τυχαία ούτε πρόκειται για μία ανεπιθύμητη περίσταση. Το περιεχόμενό της δείχνει τον 50 Cent στο γραφείο της Κόγκαν, να κάθεται δίπλα στη γιατρό με την ιδιότητα της επιχειρηματία/αισθητικού (δηλαδή με επαγγελματική ενδυμασία).

Επομένως, είναι αναληθές... να ισχυρίζεται κανείς ότι ο 50 Cent - που θέλει να πείσει το δικαστήριο ότι βρέθηκε τυχαία στο κέντρο αισθητικών επεμβάσεων χωρίς σκοπό - συμφώνησε να τραβήξει τη φωτογραφία με τη «μοναδική εντύπωση ότι η Κόργκαν ήταν θαυμάστρια που αναζητούσε τη φωτογραφία για προσωπική της χρήση.

Ούτε η ίδια η φωτογραφία, ούτε η λεζάντα της, υποτίθεται ότι δείχνουν τη χρήση της εικόνας για άμεση προώθηση με οποιοδήποτε εμπορικό προϊόν ή υπηρεσία (π.χ. θεραπείες σπα, προϊόντα, έγκριση υπηρεσιών πλαστικής χειρουργικής, έγκριση υπηρεσιών βελτίωσης πέους κ.λπ.».


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Ο Μίχος με πήγαινε σε οίκο ανοχής, με έβαζε να "βλέπω" μέχρι πέντε άνδρες» κατέθεσε η ανήλικη

Ρωσία: Μαχητικό αεροσκάφος κατέπεσε σε πολυόροφο κτίριο Δείτε βίντεο

Η «Ιωάννα της Λωραίνης» του Κιέβου φόρεσε νυφικό αλλά δεν αποχωρίστηκε το όπλο της - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης