Πηνελόπη Πιτσούλη: «Με κλέψανε, μου το κάνανε καλοκαιρινό το σπίτι»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού
Για τη διάρρηξηπου έγινε στο σπίτι της το περασμένο καλοκαίρι μίλησε ηΠηνελόπη Πιτσούλη, με αφορμή μία συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων, είπε
«Με κλέψανε, όχι εμένα την ίδια, το σπίτι μου, το κάνανε καλοκαιρινό. Συνέβη ανήμερα της Παναγίας, αλλά δεν ήμουν μέσα. Έβαλα 170 πλυντήρια, τίποτα άλλο δε σου λέω…» είπε αρχικά, η Πηνελόπη Πιτσούλη για τη διάρρηξη.
Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Μπήκαν μέσα μου πετάξανε όλα τα ρούχα, τι να σου λέω… Το ένα μου το παιδί, ο Άγγελος ήταν στην Χαλκιδική και η κόρη μου η Σάννυ στην Πάρο. Το μόνο που με ζόρισε είναι που πήραν στο δαχτυλίδι της μαμάς μου».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.