Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά αναφέρθηκε στον διαγωνισμό τραγουδιού.
«Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου έστειλαν ένα τραγούδι, με το οποίο θα μπορούσα να πάω, αλλά δεν μου ταίριαζε», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα. «Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνω σημασία, αν δεν είναι με καλή διάθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους», δήλωσε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cncyggnpq8ht)
Η Ζόζεφιν αναφέρθηκε επίσης, στον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά. «Δεν του έχω ευχηθεί για το παιδί του, αλλά θα το κάνω τώρα. Έμαθα ότι γέννησε η γυναίκα του. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Καλότυχο να είναι και πάντα υγεία. Δεν έχουμε πλέον, επαφές με τον Δημήτρη, αλλά τη Χριστίνα Παππά τη βλέπω που και που», είπε κλείνοντας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών