Στις φήμες που τη θέλουν να χρεώνει τα αυτόγραφα απάντησε η Ζόζεφινμέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από ακόλουθό της, εάν ισχύει κάτι τέτοιο και έσπευσε να το διαψέυσει. «Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;», έγραψε η κοπέλα στη Ζόζεφιν.
Μέσω InstagramStory, η ίδια δημοσίευσε την απάντηση που έδωσε στη follower της, όπου της έγραψε: «Τι βλακίες ακούγονται».
Στο ίδιο story, απευθύνθηκε στους υπόλοιπους θαυμαστές της, καλώντας τους να μην πιστεύουν όσα ακολυγονται και ανέφερε ακόμη, ότι το μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στη Λήμνο, κινείται ήδη νομικά για τα fake news που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά την εμφάνισή της.
Με τη σειρά Bottox Cream & Serum, η LA VIE EN ROSE επανασυστήνει την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας, δίνοντας έμφαση στη λεία, σφριγηλή και ξεκούραστη όψη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία