Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης λέγεται «Καλό Μεσημεράκι» και επιστρέφει για 4η σεζόν στον ΣΚΑΪ, από την Τρίτη 20/9 στις 14.50!
Η παραδοσιακή κι αγαπημένη συνταγή ανανεώνεται, εμπλουτίζεται και φτάνει στις οθόνες μας με χαλαρή και fun διάθεση. Ο Νίκος Μουτσινάς, γνωστός σε όλους και ως «ναυαρχίδα», συνεχίζει το #μοντελλαιφ και ηγείται της πιο χιουμοριστικής τηλεοπτικής παρέας. Η Βάνια στολίζεται για τα αγόρια της και παίρνει θέση στο πλευρό του, γοητεύοντας τα πλήθη. Οι Alcatrash διασκευάζουν και εκτελούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
Όλα είναι έτοιμα και το σύνθημα δίνεται την Τρίτη 20/9 για να παρελάσουν από την οθόνη μας αγαπημένες ενότητες όπως το «Stand up», η «Χρυσή Τηλεόραση» και τα «Διλήμματα». Το εξαιρετικά ενημερωμένο κομμωτήριο έχει επινοήσει νέα παιχνίδια ενώ οι περιπέτειες που περιμένουν τη Βάνια είναι… ατέλειωτες!
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ!
Από την Τρίτη 20/9 και καθημερινά στις 14.50 στον ΣΚΑΪ
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.