Δηλώσεις παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αϊβαλί, η πατρίδα μου», όπου και πρωταγωνιστεί.
Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την ερμηνεύτρια κι εκείνη μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο θέατρο, όσο και για την απουσία της από τον χώρο της μουσικής.
«Είναι μεγάλη τιμή αυτή, δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα τη ζήσω αυτή τη στιγμή. Επισκέφτηκα τα μέρη που γεννήθηκαν οι δικοί μου στη Σμύρνη και τους το χρωστάω. Σε αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν τις ζωές τους εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmvgiure1ap5)
Όσο για την απουσία της από τη μουσική σκηνή, η Χάρις Αλεξίου δήλωσε πως της λείπει καμιά φορά, όμως έχει «χορτάσει».
«Μου λείπει κάποιες φορές η μουσική σκηνή, αλλά είμαι χορτάτη, το έχω κάνει μισό αιώνα. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έχει μείνει κάποιο απωθημένο», είπε κλείνοντας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας