Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε για την επιστροφή στην Ελλάδα από την Αμερική, ενώ έδωσε, μεταξύ άλλων, χρήσιμες πληροφορίες για σχολικό κολατσιό.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», όπου είπε για τα παιδιά της: «Ο μικρός μου γιος είναι 3,5 ετών και ο μεγάλος 6. Είχα μεγάλο άγχος για τη μετάβαση των παιδιών από την Αμερική στην Ελλάδα».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν ήρθαν στην Ελλάδα και τόνισε ότι «οι πρώτες μέρες του μικρού στο σχολείο πήγαν καλυτέρα από ότι περίμενα» και ότι ο μεγάλος της γιος ήταν τόσο ξετραλαμένος για την πρώτη δημοτικού που μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες για την έναρξη του σχολείου.
Στην πορεία, η Χριστίνα Αλούπη θυμήθηκε τις δίκες της πρώτες μέρες στο σχολείο: «Θυμάμαι μικρή φοβόμουν να πάω σχολείο και μου έλειπε η μαμά μου».
«Για το κολατσιό στο σχολείο βρίσκουμε λύσεις θρεπτικές αλλά και νόστιμες, γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να επιστρέφει από το σχολείο το παιδί και να είναι νηστικό» σχολίασε η Χριστίνα Αλούπη.
«Δεν είμαι η κλασσική Ελληνίδα μητέρα, αγχώνομαι λιγότερο. Ο άντρας μου είναι πιο αυστηρός με τα παιδιά, εμένα με κάνουν ότι θέλουν» σημείωσε για τις σχέσεις που υπάρχουν μέσα στο σπίτι της με τα παιδιά.
Επιπλέον, στη συνέντευξή της εξομολογήθηκε, ότι η πιο δύσκολη περίοδος στην Αμερική ήταν τα δυο πρώτα χρόνια, γιατί ένιωθε πολύ μοναξιά και «έπιασε» τον εαυτό της να έχει δείγματα κατάθλιψης.
Για τις νέες ισορροπίες που υπάρξουν στη ζωή όλων της οικογένεια αποκάλυψε: «Ο σύζυγος μου θα πηγαινοέρχεται Αμερική και αυτό με στενοχωρεί για τα παιδιά που θα τους λείπει ο πατέρας τους. Βιώνω πολύ όμορφα αυτή την καινούργια αρχή στη ζωή μου».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.