Τη σορό ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να πυροβολήθηκε το Σάββατο στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, αναζητούν οι Αρχές στον ποταμό Λουδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τις βραδινές ώρες, όταν τρεις άνδρες μετέβησαν στην οικία δύο Ρομά και ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας από τους τρεις φέρεται να πυροβόλησε το θύμα, το οποίο στη συνέχεια έριξαν στον ποταμό.
Οι Αρχές ενημερώθηκαν από πολίτη που είδε τους δράστες να τοποθετούν τη σορό σε αυτοκίνητο. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των ατόμων που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις ατόμων οι οποίοι φαίνεται ότι ομολόγησαν τη δολοφονία, ενώ σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ανάσυρση της σορού από τον Λουδία.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ).
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας