Δημήτρης Ήμελλος: «Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε»
Δείτε τη συνέντευξη του ταλαντούχου ηθοποιού
Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αναγνωρισιμότητα που «δυστυχώς ήρθε» όπως λέει, τον πατέρα του, που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και τον λόγο που δεν συμβουλεύει τον γιο του.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην υποκριτική και την «ξαφνική» δημοσιότητα που πήρε μετά την συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό»:«Τη δουλειά αυτή την έκανα για να την απολαύσω, όχι σαν μόχθο, ούτε την έκανα για να μαζέψω χρήματα. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε. Έχει να κάνει με την επικαιρότητα».
«Συνέπεσε να είμαι ο πρώτος που πήρα το Βραβείο Χορν. Με βοήθησε γιατί ο πατέρας μου ήταν αντίθετος με αυτή τη δουλειά. Ο πατέρας μου κοντά στο τέλος της ζωής του μου είπε ”καλά έκανες”» πρόσθεσε.
Ο Δημήτρης Ήμελλος στη συνέχεια μίλησε για τον γιο του και για το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του: «Ο γιος μου ασχολείται με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο. Δεν τον συμβουλεύω, γιατί δεν είμαι δάσκαλός του, πατέρας του είμαι».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.