Η Άννα Βίσση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Κύπρο, αφού εμφανίζεται στο Notes Live, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, μαζί με τη μπάντα της και guest τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.
Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και το κοινό της Μεγαλονήσου απόλαυσε την τραγουδίστρια στις ερμηνείες της. H Άννα Βίσση πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της με ολόσωμο μαγιό και καπέλο, ενώ σημείωσε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Βραδινό μπάνιο προλαβαίνω μόνο».
Η τραγουδίστρια θέλησε να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της και να κάνει ένα νυχτερινό μπάνιο. Φορώντας γυαλιά ηλίου, καπέλο και μωβ ολόσωμο μαγιό, δέχτηκε τα σχόλια των θαυμαστών της στο Instagram.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.