Άννα Βίσση: Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο από τα backstage του τραγουδιού «Αίμα»

Άννα Βίσση: Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο από τα backstage του τραγουδιού «Αίμα»

Δείτε  βίντεο από τα γυρίσματα του κλιπ του δημοφιλούς τραγουδιού

Vissi
Η Άννα Βίσση ανάρτησε ένα βίντεο από τα backstage του δημοφιλούς τραγουδιού «Αίμα», το οποίο ερμήνευσε με τη Daphne Lawrence.

Το βίντεο κλιπ του κομματιού, που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Πρέβε, παρουσιάζει τη δημοφιλή τραγουδίστρια να εμφανίζεται κάποιες στιμές με μία ολόσωμη κολλητή φόρμα και άλλες με ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα, δημιουργίες υψηλής ραπτικής από τους διεθνείς οίκους μόδας Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier και Paco Rabanne. 
Άννα Βίσση Ft. Daphne Lawrence - Αίμα - Official Music Video

Ωστόσο, για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του κλιπ χρειάστηκαν αρκετές ώρες γυρισμάτων, στιγμές από τις οποίες μοιράστηκε η Άννα Βίσση στο Instagram και στο TikTok της.

Δείτε τη δημοσίευση της τραγουδίστριας: 


Το «Αίμα», σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφόρησε από την Panik Gold, έγινε αμέσως smash hit. Το τραγούδι είναι από τα αγαπημένα του κοινού, κατέκτησε τις πρώτες θέσεις στα digital charts και στα trends του YouTube όπου μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια views και ταυτόχρονα ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Αίμα» γίνεται ακόμα πιο εθιστικό μέσα από το remix που επιμελήθηκε ο Αντώνης Δημητριάδης, ένας DJ με αμέτρητες ώρες στα decks, επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεργασίες με Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης