Όζι Όσμπορν για τη διάγνωσή του με Πάρκινσον: «Ευτυχώς τα αντικαταθλιπτικά λειτουργούν καλά»

Όζι Όσμπορν για τη διάγνωσή του με Πάρκινσον: «Ευτυχώς τα αντικαταθλιπτικά λειτουργούν καλά»

Ο θρύλος της ροκ μίλησε για τη ζωή του μετά τη διάγνωση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει - Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη σύζυγό του που βρίσκεται πάντα δίπλα του

ozzy__1_
Για τη ζωή του με τη νόσο του Πάρκινσον μίλησε ο Όζι Όσμπορν.

Ο θρύλος του ροκ, ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο το 2019, μίλησε ανοιχτά στο «Observer» τόσο για τις σωματικές, όσο και για τις ψυχικές διαταραχές που αντιμετωπίζει, λόγω του Πάρκινσον.

«Νομίζεις ότι σηκώνεις τα πόδια σου, αλλά ουσιαστικά δεν κουνιέται τίποτα. Νιώθω σαν να περπατάω φροώντας μολυβένιες μπότες», δήλωσε.

Παραδέχτηκε μάλιστα, πως η διάγνωσή του τον έριξε σε κατάθλιψη και «πάλευε» με αυτή μέχρι το 2020. «Έφτασα σε ένα σημείο, πολύ χαμηλότερο από όσο ήθελα. Δεν έβρισκα τίποτα καλό. Οπότε, αναγκάστηκα να το ρίξω στα αντικαταθλιπτικά. Ευτυχώς, λειτουργούν καλά», ανέφερε.

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν θα βρισκόταν εν ζωή, αν δεν είχε δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο, Σάρον και την κόρη του, Κέλι. Οι δικοί του άνθρωποι ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να βρει τον εαυτό του.

«Χωρίς τη Σάρον, θα είχα φύγει. Καμιά φορά, έχουμε μερικές δυσκολίες, αλλά καταφέρνουμε και συνεχίζουμε», είπε χαρακτηριστικά, ευγνωμονώντας τη Σάρον Όσμπορν που είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.


Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορ γνωρίστηκαν το 1970, όταν η διάσημη σήμερα τηλεπερσόνα ήταν μόλις 18 ετών. Την περίοδο εκείνη, ο πατέρας της, Ντον Άρντεν, εκπροσωπούσε στα μέσα το συγκρότημα των Black Sabbath. Εννέα χρόνια αργότερα, ο Άρντεν απέλυσε τον Όζι από τους Black Sabbath και έτσι η Σάρον άρχισε να εκπροσωπεί η ίδια τον μελλοντικό της σύζυγο.

Κλείσιμο


Οι δυο τους δεν έγιναν αμέσως ζευγάρι, ενώ ο σταρ της χέβι μέταλ ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Θέλμα Ράιλι. Από φίλοι έγιναν ζευγάρι το 1979 και παντρεύτηκαν το 1982. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά, τις κόρες του, Έιμι και Κέλι και τον γιο τους Τζακ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης