Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα: Μαζί με τον γιο του Ολυμπιονίκη στην Επίδαυρο
Δείτε τις φωτογραφίες με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται χαμογελαστό στο Αρχαίο θέατρο
Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε στην Επίδαυρο με τη συντροφό του, Αφροδίτη Σκαφίδα, και τον γιο του, Νικόλα, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ιφιγένεια αν Αυλίδι».
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια άλμα επί κοντώ διατηρούν δεσμό από το 2021. Οι δυο τους διατηρούν χαμηλό προφίλ, δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή και πάντα φροντίζουν να χαμογελούν στους φωτογράφους.
Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια τον περασμένο Νοέμβριο και με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους.
Πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την «Ιφιγένεια αν Αυλίδι» και μαζί τους βρισκόταν και ο γιος του Ολυμπιονίκη, Νικόλας.
Η πρώην παίκτρια του Survivor, φορούσε ένα φόρεμα με ιδιαίτερο print και φλατ σανδάλια, ενώ ο Πύρρος Δήμας επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο και βερμούδα.
Ο Ολυμπιονίκης είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, της Ελένης, του Βίκτωρα, της Μαρίας και του Νικόλα.
Δείτε τις φωτογραφίες του ζευγαριού:
Oι δύο αθλητές γνωρίζονται εδώ και χρόνια μέσα από τα στάδια και τους αγώνες. Ωστόσο, πιο κοντά βρέθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν συνέπεσαν ως καλεσμένοι στην ίδια γιορτή. Συνομιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις, διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους - αρκετά για να γίνουν τις επόμενες ημέρες ζευγάρι.
Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα
Κλείσιμο
Η Αφροδίτη Σκαφίδα από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, αρχικά με το άλμα σε μήκος, αργότερα με το τριπλούν και στη συνέχεια με το άλμα επί κοντώ. Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) της Αθήνας.
Ως αθλήτρια του επί του κοντώ έζησε ξεχωριστές στιγμές και επιτυχίες, με μεγαλύτερη την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αθήνας (2006) και το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2007.
Συμμετείχε σε δύο διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων, το 2004 και το 2008, και έχει καταρρίψει 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ. Σήμερα, η Αφροδίτη Σκαφίδα εργάζεται ως personal trainer, προπονήτρια στίβου και προπονήτρια φυσικής κατάστασης. Η πρωταθλήτρια μάλιστα είχε δεχτεί πρόταση για το «Survivor» Ελλάδας - Τουρκίας το 2019, την οποία και δέχτηκε. «Την πρόταση για το “Survivor” τη δέχτηκα για τους συγκεκριμένους λόγους που χαρίζουν επιπλέον αναγνωρισιμότητα. Εκείνο το διάστημα εγώ ετοίμαζα έναν δικό μου σύλλογο στίβου για παιδιά. Η πρόταση για το παιχνίδι ήρθε συνδυαστικά και δέχτηκα. Δυστυχώς όμως όταν βγήκα από το παιχνίδι δεν πραγματοποιήθηκε το όνειρό μου, διότι ο δήμαρχος της Βάρης δεν μου έδινε έδρα».
Τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά η Αφροδίτη Σκαφίδα κατάφερε να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί να την καλέσει την επόμενη χρονιά να συμμετάσχει και στο τούρκικο παιχνίδι «Exathlon», που γυρίζεται επίσης στον Άγιο Δομίνικο. «Ήμουν η μοναδική Ελληνίδα που έφτασε στον τελικό και μάλιστα με πείσμα, γιατί προωθούσαν μια Τουρκάλα» είχε πει η Αφροδίτη Σκαφιδά.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.