Πύρρος Δήμος: Απαντά για τις κατηγορίες που είχε δεχτεί για ντόπινγκ το 2004

Πύρρος Δήμος: Απαντά για τις κατηγορίες που είχε δεχτεί για ντόπινγκ το 2004

«Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου», είπε ο Ολυμπιονίκης

Dimas1
Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» και αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχτηκε για ντόπινγκ το 2004 εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο τον Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

«Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δεν δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου», είπε ο Πύρρος Δήμας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cm4mxe1j0829)

Ειδήσεις σήμερα:

Η γκρίζα αγορά των Zara στη Ρωσία: Κάνουν «παράλληλες εισαγωγές» και πωλούν τα προϊόντα «χρυσάφι»


Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο - Πού θα εκδηλωθούν


Χρυσή Μπάλα: Τρεις παίκτριες της Αγγλίας, η κάτοχος Πουτέγιας, Χέγκερμπεργκ και Μίντεμα ανάμεσα στις 20 υποψηφιότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης