Αν Χες: Με δάκρυα στα μάτια την αποχαιρετά ο πρώην σύζυγός της

Αν Χες: Με δάκρυα στα μάτια την αποχαιρετά ο πρώην σύζυγός της

«Αντίο, Αν. Σ' αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές» ανέφερε ο Κόλμαν Λαφούν - Δείτε το βίντεο που ανέβασε

anheche_coleman
Την Κυριακή αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα στήριξης η Αν Χες, έχοντας χάσει κάθε ελπίδα για να ζήσει μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την 5η Αυγούστου.

Ανάμεσα σε όσους αποχαιρέτησαν την ηθοποιό, ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Κόλμαν Λαφούν, ο οποίος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις δύσκολες ώρες. Μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram του, ο πρώην σύζυγος και πατέρας του ενός γιου της Χες, ακούγεται να λέει:

«Μετά τον θάνατο της Αν, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα: Ένα, την αγαπώ και μου λείπει και πάντα θα μου λείπει. Δύο, ο Όμηρος είναι καλά. Φυσικά και θρηνεί είναι πολύ σκληρό, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και θα είναι καλά. Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία, σας ευχαριστούμε πολύ, μας δείξατε την καρδιά σας, προσευχηθήκατε, κάνατε τα πάντα. Είναι τόσο όμορφο, ευχαριστώ».

heche

Στη συνέχεια του ίδιου βίντεο, ο Λαφούν πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για την οικογένειά μου, είναι πραγματικά δύσκολο για τον Όμηρο, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είμαστε εντάξει. Η Αν είναι απαλλαγμένη από τον πόνο και απολαμβάνει την εμπειρία της, ό,τι κι αν είναι επόμενο στο ταξίδι της. Ήρθε με φόρα, είχε πολλά να πει και ήταν θαρραλέα και ατρόμητη, την αγαπήσαμε πολύ και δεν φοβήθηκε ποτέ να μας επικοινωνήσιε τι σκεφτόταν και τι πίστευε».

Τέλος, αποχαιρέτησε την άλλοτε σύζυγό του, λέγοντας:

«Όλα ήταν θέμα αγάπης, αντίο, Αν.
Σ' αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές.
Και στο μεταξύ, έχω τον γιο μας και θα είναι καλά».

Δείτε το βίντεο



Στη συνέχεια, ο Λαφούν δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει την Χες με τον γιο τους, λίγο μετά τη γέννησή του το 2002.
Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι σημαντικό να θυμάσαι την πραγματική αγάπη στις καλύτερες στιγμές. Ευχαριστώ Άννα. Ειρήνη στο ταξίδι σου».

Η ανάρτησή του απέσπασε χιλιάδες σχόλια και likes, με τους χρήστες να τον συλλυπούνται για την απώλεια της πρώην γυναίκας του. 

Χες και Λαφούν παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν 8 χρόνια αργότερα, το 2009, έχοντας αποκτήσει από τον γάμο τους τον Όμηρο, ο οποίος σήμερα είναι 20 ετών.

Δείτε την ανάρτησή του



Την είδηση του θανάτου της Χες έκανε γνωστή η οικογένειά της λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ώρα Ελλάδος, και αφού η ηθοποιός αποσυνδέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη, που την κρατούσε στη ζωή.

Η Χες έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από τροχαίο, έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν.

Η 53χρονη παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η Χες είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

Κλείσιμο
heche

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός ήταν σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαϊνης».

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Χες μετά το ατύχημα, όμως οι αρχές επισήμαναν ότι η πρώην της Έλεν Ντε Τζένερις δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.

Δείτε το βίντεο από την ημέρα του ατυχήματος



Ειδήσεις σήμερα: 

Δικογραφία-καταπέλτης για τις κόντρες θανάτου στο Χαλάνδρι


Bullying: «Τη φώναζε πελεκάνο, χοντρέλα και γυαλάκια» - Στο σκαμνί διευθύντρια σχολείου και πρώην μαθητής

Δεκαπενταύγουστος: Η Ορθοδοξία γιορτάζει την κοίμηση της Θεοτόκου - Οι πιο γνωστές εκδηλώσεις στη χώρα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης