Στις φήμες που τη θέλουν να χρεώνει τα αυτόγραφα απάντησε η Ζόζεφινμέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από ακόλουθό της, εάν ισχύει κάτι τέτοιο και έσπευσε να το διαψέυσει. «Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;», έγραψε η κοπέλα στη Ζόζεφιν.
Μέσω InstagramStory, η ίδια δημοσίευσε την απάντηση που έδωσε στη follower της, όπου της έγραψε: «Τι βλακίες ακούγονται».
Στο ίδιο story, απευθύνθηκε στους υπόλοιπους θαυμαστές της, καλώντας τους να μην πιστεύουν όσα ακολυγονται και ανέφερε ακόμη, ότι το μαγαζί στο οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα στη Λήμνο, κινείται ήδη νομικά για τα fake news που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μετά την εμφάνισή της.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.