Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον: Δεν αφήνουν την απόσταση να μπει ανάμεσά τους

Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον: Δεν αφήνουν την απόσταση να μπει ανάμεσά τους

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων η τηλεπερσόνα είναι στις ΗΠΑ και ο ηθοποιός στην Αυστραλία – Πώς καταφέρνουν να διατηρούν ζωντανή τη σχέση τους

kardashian33
Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν αφήνουν την απόσταση να μπει εμπόδιο στη σχέση τους, όπως αποκαλύπτει πηγή στο «Us Weekly».

«Η Κιμ και ο Πιτ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία», λέει η πηγή, σημειώνοντας ότι οι διαφορετικές «ώρες δυσκολεύουν λίγο την κατάσταση αλλά τα καταφέρνουν. Ωστόσο, η γνωστή influencer και ο ηθοποιός έχουν καταφέρει να βρουν τρόπους για να κρατήσουν ζωντανό το ειδύλλιό τους, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκονται χώρια.

pete-kim-kardashian-1_2


Στέλνουν ο ένας στον άλλον ερωτικά μηνύματα, κάνουν FaceTime και βλέπονται όποτε θέλουν. Η απόσταση είναι δύσκολη, αλλά ακόμα και η επικοινωνία εξ αποστάσεως είναι συναρπαστική γι' αυτούς».

«Δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλον», ισχυρίζεται η ίδια πηγή προσθέτοντας ότι το ζευγάρι «εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένο και δεν βλέπουν την ιστορία να σμίξουν ξανά».

kimpete


Η αφοσίωση της Καρντάσιαν στον αγαπημένο της έγινε ξεκάθαρη τον περασμένο μήνα, όταν ταξίδεψε στην Αυστραλία για να τον επισκεφτεί. «Και οι δύο έχουν φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθούν να βρίσκουν χρόνο για να είναι μαζί», δήλωσε τότε στο Us, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού. «Απολαμβάνουν πολύ τον χρόνο που περνούν μαζί».

Ο κωμικός ηθοποιός από την πλευρά του, έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το πόσο δημόσια έχει γίνει η προσωπική του ζωή από τότε που άρχισαν να βλέπονται τον Οκτώβριο του 2021. «Δεν με πειράζει. Ξέρω τι συνεπάγεται αυτό. Το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί ό,τι κι αν έχω να κάνω είναι άρρωστο. Αν αυτό είναι το μόνο που έχεις να αντιμετωπίσεις, τότε τέλος πάντων», είχε πει χαρακτηριστικά.

kimpete
Κλείσιμο


Ο Πιτ αποκάλυψε ακόμα ότι θέλει να κάνει παιδί

«Είμαι σίγουρα οικογενειάρχης. Το αγαπημένο μου πράγμα, το οποίο δεν έχω καταφέρει ακόμα, είναι να κάνω ένα παιδί. Αυτό είναι το όνειρό μου». Η Καρντάσιαν από την πλευρά της, είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών, αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλα παιδιά κάποια στιγμή.




Ειδήσεις σήμερα:

Ολοήμερα σχολεία: Σε ποια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά θα εφαρμοστεί το διευρυμένο ωράριο - Δείτε τη λίστα

Ταϊβάν: Δείτε εικόνες από τα στρατιωτικά γυμνάσια της Κίνας με αληθινά πυρά γύρω από τη νήσο

Σταύρος Ψυχάρης: Το τελευταίο αντίο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης