10 ερωτικά τρίγωνα που συγκλόνισαν το Χόλιγουντ

Από τη Σάντρα Μπούλοκ μέχρι την Τζένιφερ Λόπεζ, πολλοί αστέρες βρέθηκαν στο επίκεντρο με τις «πικάντικες» λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής
 

skandala-hollywoord-maketa
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» έλεγε πάντοτε ο σοφός λαός κι όταν πρόκειται για ζευγάρια που έζησαν τον έρωτα υπό τον φακό των παπαράτσι, τότε σίγουρα όλα πήραν τον δρόμο του φωτός.

Σε αυτούς τους περίπλοκους και παράνομους έρωτες εμπλέκονται κύριοι και κυρίες της διεθνούς σόουμπιζ με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, των οποίων η ζωή έγινε έρμαιο των περιοδικών και των μέσων. Οι παπαράτσι που ακολούθησαν τις «πιπεράτες» ιστορίες, έφεραν στο φως τα απόκρυφα αυτά γεγονότα και αναστάτωσαν τη σόουμπιζ καταλήγοντας στα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Χόλιγουντ.
Μερικές ερωτικές περιπέτειες από αυτές που ακολουθούν είχαν αίσιο τέλος με τα ζευγάρια να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ άλλες δεν είχαν την επιθυμητή μάλλον κατάληξη.

Τζένιφερ Άνιστον - Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί
Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Σε κάθε γωνιά της γης οι θαυμαστές σχολίαζαν το πόσο ταιριαστοί έμοιαζαν, ενώ όλοι πίστευαν ότι ο έρωτάς τους θα κρατούσε για πολλά χρόνια. Ωστόσο το 2005 όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ξάφνιασαν τους πάντες.
Από την πρώτη κιόλας ημέρα τα ταμπλόιντ ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί να αποτελεί την αιτία του χωρισμού τους, γεγονός που προσπάθησαν να διαψεύσουν και οι δύο. Όπως αποδείχθηκε, για τον ηθοποιό όλα άλλαξαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith» όταν γνώρισε την Τζολί. Τον Αύγουστο του 2014 εννέα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική τους συνάντηση ο Πιτ και η διάσημη ηθοποιός, αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Γαλλία.

Ωστόσο μετά από έναν φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο και έξι παιδιά η κατάρρευση του πιο τέλειου ζευγαριού του Χόλιγουντ έμοιαζε να αποτελούσε ένα ακόμη εξαιρετικά στενάχωρο γεγονός για τους φαν. Το ζευγάρι αναμετράται στα δικαστήρια από τότε που η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στον 57χρονο Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016 αναφέροντας ασυμβίβαστες διαφορές.
Κλείσιμο
Jolie-Pitt-Aniston
Κέιτ Χάντσον - Άλεξ Ροντρίγκεζ - Κάμερον Ντίαζ
Μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της Κέιτ Χάντσον με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, η Κάμερον Ντίαζ «πιάστηκε» να μένει σπίτι του διάσημου μπεϊζμπολίστα.

Οι παπαράτσι τους «τσάκωσαν» την ώρα που έφευγαν από το διαμέρισμα του Ροντρίγκεζ με λίγη διαφορά ώρας μεταξύ τους, για ευνόητους λόγους. Τότε οι φήμες οργίαζαν πως η διάσημη ηθοποιός αποτέλεσε την αιτία χωρισμού του πρώην ζευγαριού.
Ο άσος του μπέιζμπολ είναι γνωστός καρδιοκατακτητής και έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη δημοσιότητα με τις «διάσημες» σχέσεις του, μεταξύ των οποίων εκείνες με τη Μαντόνα και την Τζένιφερ Λόπεζ.
Hudson-Rodriguez-Diaz
Τζένιφερ Γκάρνερ - Μπεν Άφλεκ - Κριστίν Ουζουνιάν
Κατά τη διάρκεια του γάμου του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ, φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να έχει παράλληλη σχέση με την Κριστίν Ουζουνιάν.

Οι δύο ηθοποιοί φαίνονταν πως είχαν τον τέλειο γάμο, ο οποίος ήρθε να ολοκληρωθεί με τα τρία τους παιδιά. Όταν το 2015 έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, κάποιοι υποστήριζαν πως η μάχη που έδινε ο Άφλεκ με το αλκοόλ, διέλυσε τον γάμο του άλλοτε ερωτευμένου ζεύγους. Κάποιοι άλλοι όμως υποστήριξαν ότι η νταντά Κριστίν Ουζουνιάν ήταν αυτή που έφερε την οριστική ρήξη. Η Ουζούνιαν μόλις ξέσπασαν τα πρώτα δημοσιεύματα χάθηκε από το προσκήνιο και μέχρι σήμερα η σχέση του Άφλεκ με την νταντά των παιδιών του, στηρίζεται αποκλειστικά σε φήμες.
Η νταντά ωστόσο βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο και απασχόλησε για διαφορετικούς λόγους αυτή τη φορά ανοίγοντας την πόρτα σε ένα ακόμη ερωτικό σκάνδαλο.
Garner-Afleck-Ouzounian
Η Κριστίν βρέθηκε να εμπλέκεται και στη σχέση του Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ. Πιο συγκεκριμένα η πέτρα του σκανδάλου φαίνεται να μην είχε τόσο αθώα στάση απέναντι στον σύζυγο του supermodel, όταν ταξίδευαν μαζί με ένα jet. Μάλιστα τα ξένα δημοσιεύματα ήθελαν τη Ζιζέλ να προχωρά εντατικά τη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου της, αφού της «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά».

Σάντρα Μπούλοκ - Μισέλ Μακγκί - Τζέσε Τζέιμς
Μαύρα σύννεφα πέρασαν και από τη σχέση της Σάντρα Μπούλοκ με τον Τζέσε Τζέιμς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2010, αφού πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν λέγοντας ότι ο Τζέιμς είχε σχέσεις μαζί τους ενώ ήταν παντρεμένος.

Εκείνη την εποχή η Μπούλοκ μόλις είχε κερδίσει το πρώτο της βραβείο Όσκαρ για το «The Blind Side» και είχε υιοθετήσει ένα παιδί, τον Λούις, αλλά αυτές οι επιτυχίες της επισκιάστηκαν από τη διάσπαση προσοχής του κοινού λόγω των παραστρατημάτων του συζύγου της. Μάλιστα σε συνέντευξή της η ηθοποιός είχε παραδεχτεί την ανησυχία της πως το σκάνδαλο απιστίας του πρώην συζύγου της μπορεί να επηρεάσει τον γιο της.

Μία από τις γυναίκες που έριξε τη σκιά της στο ζευγάρι ήταν η tattoo artist και μοντέλο Μισέλ Μακγκί, η οποία ισχυρίστηκε ότι έστειλε ένα μήνυμα στον Τζέιμς το 2009 ζητώντας του μία δουλειά ως μοντέλο στην εταιρεία ενδυμάτων του. Όπως ίδια αποκάλυψε μία εβδομάδα αργότερα συναντήθηκαν και έκαναν σεξ στον καναπέ του γραφείου του στο Λος Άντζελες.
Το 20χρονο τότε μοντέλο ισχυρίστηκε ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε όταν το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει, ενώ δήλωσε ότι παρακολουθούσαν μαζί την Μπούλοκ στα βραβεία MTV από το κρεβάτι τους, προσπαθώντας έτσι να ενισχύσει τη θέση της.

Από τότε που χώρισε με τον Τζέιμς, η Μπούλοκ διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον φωτογράφο Μπράιαν Ράνταλ, ενώ υιοθέτησε επίσης ένα δεύτερο παιδί, τη Λέιλα, το 2015.
Mpoulok-Magki

Ρόμπερτ Πάτινσον - Κρίστεν Στιούαρτ - Ρούπερτ Σάντερς
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Κρίστεν Στιούαρτ γνωρίστηκαν το 2008 στα γυρίσματα της ταινίας «Twilight» και έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που έληξε μάλλον άδοξα, με τη δημόσια αποκάλυψη της απιστίας της Στιούαρτ για τα μάτια του σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς, ο οποίος ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Λίμπερτι Ρος.

Αμέσως μετά τη δημόσια συγγνώμη της νεαρής πρωταγωνίστριας ο Βρετανός ηθοποιός απομακρύνθηκε από τα φώτα για κάποιο διάστημα, ωστόσο το ζευγάρι δεν άργησε να βρεθεί και πάλι μαζί.

Η απιστία της ηθοποιού είχε ρίξε μία βαριά σκιά πάνω από τη σχέση τους και ο οριστικός χωρισμός δεν άργησε να έρθει μετά από μερικούς μήνες. Μάλιστα και ο σκηνοθέτης Ρούπερτ Σάντερς πήρε επίσης διαζύγιο από τη γυναίκα του το 2014.
Pattinson_-_Stewart_
Λίγο καιρό αργότερα η ηθοποιός που έγινε διάσημη ως «Bella» αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη, ενώ παραδέχθηκε πως κατά το παρελθόν σύναψε σχέσεις τόσο με άντρες, όσο και με γυναίκες. «Την πρώτη φορά που βγήκα ραντεβού με κοπέλα, αναρωτήθηκα αμέσως εάν είμαι λεσβία. Σκέφτηκα αμέσως πως ήμουν μόλις 21 ετών και ίσως πλήγωνα άθελά μου ανθρώπους που ήμουν κάποτε μαζί τους. Όχι επειδή ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά gay, αλλά επειδή δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου».

Μάιλι Σάιρους - Νικ Τζόνας - Σελίνα Γκόμεζ
Το πιο περίπλοκο ερωτικό τρίγωνο ήταν αυτό του Νικ Τζόνας, της Σελίνα Γκόμεζ και της Μάιλι Σάιρους, καθώς και οι τρεις εμπλεκόμενοι κράτησαν φιλικές σχέσεις ακόμα και μετά τις «επιπλοκές». Οι δύο ηθοποιοί που λατρεύτηκαν από τους εφήβους μέσα από τα τηλεοπτικά προγράμματα της Disney, κάποτε «λαχταρούσαν» τον Νίκ Τζόνας.

Η Σάιρους ξεκίνησε να βγαίνει με τον τραγουδιστή το μακρινό 2006 και έδωσαν τέλος στη σχέση τους περίπου δύο χρόνια αργότερα. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι δεν «τα πήγε και τόσο καλά» φαίνεται να ήταν η Σελένα Γκόμεζ, με την οποία ο Νίκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απατούσε την νεαρή τότε τραγουδίστρια.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό του, η Σάιρους εξήγησε ότι εκείνη και ο Τζόνας έβγαιναν για περίπου δύο χρόνια, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά. «Ο Νικ κι εγώ αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον», είπε στο Seventeen το 2008. «Εξακολουθούμε να το κάνουμε, όμως μαλώναμε πολύ και πραγματικά δεν ήταν διασκεδαστικό».
Jonas-Cyrus-Gomez
Άμπερ Ρόουζ – Κάνιε Γουέστ – Κιμ Καρντάσιαν
Ο Κάνιε Γουέστ και η Άμπερ Ρόουζ ήταν ζευγάρι από το 2008 μέχρι το 2010. Παράλληλα ο ράπερ ήταν πολύ καλός φίλος με την Κιμ Καρντάσιαν, με την οποία άρχισε να βγαίνει το 2012. Η πρώην του ράπερ φαίνεται να μην πίστεψε στην «αθώα» φιλία τους και υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η Κιμ ήταν η αιτία που χώρισε με τον αγαπημένο της, αφού είχαν σχέση παράλληλα με τη δική της.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο 45χρονος ράπερ παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν το 2021 ενώ απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά. Η λύση του γάμου τους ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Γουέστ δεν ήθελε να αφήσει τη σύζυγό του να φύγει και επανειλημμένα «επιτέθηκε» εναντίον εκείνης και του νέου συντρόφου της, Πιτ Ντέιβιντσον.
Kim-Kanye
Ντένις Κουέιντ – Μεγκ Ράιαν – Ράσελ Κρόου
Ο Ντένις Κουέιντ και η Μεγκ Ράιαν ήταν παντρεμένοι για τουλάχιστον εννιά χρόνια μέχρι τη στιγμή που ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, εξαιτίας της παράνομης σχέσης της Ράιαν με τον συμπρωταγωνιστή της, Ράσελ Κρόου, με τον οποίο εκείνη την περίοδο βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στο Εκουαδόρ.

Η Ράιαν μη θέλοντας να πάρει το φταίξιμο του τέλους του γάμου της υποστήριξε πως δεν ήταν η μόνη που δεν ήταν πιστή στη σχέση.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι που ξεκίνησε ως παράνομο χώρισε, ενώ τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αιτία στην οριστική ρήξη τους ήταν και το γεγονός πως η ταινία τους δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές.
Ryan-Crowe-Quaid
Σιένα Μίλερ - Τζουντ Λο - Ντέιζι Ράιτ
Με ένα παθιασμένο ειδύλλιο και έναν θλιβερό χωρισμό ξεκίνησε και τελείωσε η σχέση της Σιένα Μίλερ και του Τζουντ Λο. Μην έχοντας προλάβει να χαρούν τον αρραβώνα τους το 2004 η είδηση πως ο Λο, είχε απατήσει τη Μίλερ με τη νταντά των παιδιών του από τον πρώτο του γάμο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και αποτέλεσε την αιτία του χωρισμού τους.

Αν και μετά από την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης, οι δυο τους προσπάθησαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμεναν και ο οριστικός χωρισμός θεωρήθηκε ως η μοναδική λύση.
Miller-Law-Daisy
Ούμα Θέρμαν - Ίθαν Χοκ - Ράιαν Σόχιους
Ο Ίθαν Χοκ και η Ούμα Θέρμαν χώρισαν το 2003 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2005. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1996 στα γυρίσματα του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Gattaca» και παντρεύτηκαν το 1998. Την ίδια χρονιά, υποδέχτηκαν την κόρη τους Μάγια και τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2002, υποδέχτηκαν τον γιο τους, Λεβόν.

Με το διαζύγιο τους τα δημοσιεύματα όλο και φούντωναν με επίκεντρο τον ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να απατούσε τη σύζυγό του για τα μάτια της νταντάς των παιδιών του. Παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις του Χοκ ότι είχε σχέση με τη γυναίκα που φρόντιζε τα παιδιά του, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν δημόσια μαζί το 2005.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2008 το ζευγάρι περίμενε το πρώτο του μωρό, την Κλεμεντάιν και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ο ηθοποιός και η Ράιαν παντρεύτηκαν κρυφά. Λίγα χρόνια αργότερα καλωσόρισαν και το δεύτερο παιδί τους, την Ιντιάνα.
Thurman-Hawke

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ανατολική Μεσόγειο το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» - Απόπειρα αιφνιδιασμού από τον Ερντογάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό λόγω έργων για τη Γραμμή 4 από σήμερα

Τα F-35 του Ισραήλ καθηλώνονται στο έδαφος λόγω πιθανού προβλήματος στα εκτινασσόμενα καθίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης