Πάνος Νάτσης: Συμπληρώνονται έξι μήνες από τον θάνατό του - Η ανάρτηση της συντρόφου του
Απόψε τελέστηκε το μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον χαμό του - «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα»
Έξι μήνες ακριβώς πέρασαν από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή τουΠάνου Νάτσηκαι η σύντροφός του έκανε μια σχετική ανάρτηση.
Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.
Ανάμεσα σε αυτούς και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία ετοιμάζονταν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Ίσως εκεί να υπάρχουν κάποια κομμάτια σου ακόμα σκορπισμένα... Μάλλον γυρίζω και τα ψάχνω».
Δείτε το story:
Απόψε στις 12:00 τελέστηκε το μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατό του. στο κοιμητήριο στο Σχιστό της Νίκαιας.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.