Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του για τους έξι μήνες από τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης: Η ανάρτηση της συντρόφου του για τους έξι μήνες από τον θάνατό του

Δείτε τη δημοσίευση της Διονυσίας Γεωργιάδου στα social media

NATSIS-THANATOS
Έξι μήνες πέρασαν από τον θάνατο του Πάνου Νάτση και την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνό του. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, έδωσε μέσα από τα social media της, η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μουσικός ανάρτησε μία φωτογραφία του και στη λεζάντα έγραψε: «Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας».

Δείτε τη δημοσίευσή της



Υπενθυμίζεται, ότι ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τον περασμένο Ιανουάριο σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της φίλης και συναδέλφου του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Η απώλειά του στοίχησε τόσο σε συναδέλφους όσο και στην οικογένεια και τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία μάλιστα σχεδίαζαν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Η Διονυσία Γεωργιάδου αναρτά  συχνά περιεχόμενο σχετικό με τον σύντροφό της στο προφίλ της. Μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις της ήταν και ένα κολάζ φωτογραφιών με την ίδια και τον Πάνο Νάτση, το οποίο συνόδευσε με το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Θα πενθώ πάντα – μ’ ακούς; – για σένα, μόνος, στον Παράδεισο. Ι. Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές / Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος / Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός / Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι / Θα παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας / Και θα χτυπήσει τον κόσμο η αθωότητα / Με το δριμύ του μαύρου του θανάτου. ΙΙ. Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται / Χωρίς εμάς και τραγουδώ τ’ άλλα που πέρασαν / Εάν είναι αλήθεια», έγραψε στη λεζάντα.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεν βρέθηκαν στοιχεία που να επιβάλουν την άμεση εισαγωγή της 30χρονης εγκύου, λέει το Ιπποκράτειο

Διπλασιάζονται οι δικαιούχοι του «Τουρισμός για όλους» - Επιπλέον 30 εκατ. ευρώ

Ο Mr Monopoly στη Μύκονο - Ο «λύκος» από τη Νέα Υόρκη και το σοκ των Αμερικανών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης