Δείτε τη Δήμητρα Κατσαφάδου του «La vie en Rose» να παίζει με τα σκυλιά της

Δείτε τη Δήμητρα Κατσαφάδου του «La vie en Rose» να παίζει με τα σκυλιά της

«Έρχεσαι στο σπίτι και βλέπεις αυτή την κατάσταση», ακούγεται να λέει στο βίντεο, ενώ αγκαλιάζει μερικά από τα σκυλιά που έχει υιοθετήσει και τους τραγουδά

dimitra-katsafadou_cleanup
Η Δήμητρα Κατσαφάδου συστήθηκε στο ευρύ κοινό για τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, τα οποία προωθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά, η ίδια μοιράζεται με τους χιλιάδες ακόλουθούς της και αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο σπίτι της.

Η επιχειρηματίας έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για τα ζώα και όπως έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, έχει πολλά σκυλιά στο σπίτι της.

Μέσα από το TikTok, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανάρτησε ένα βίντεο, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς νιώθει όταν μπαίνει στο σπίτι και την υποδέχονται.

«Έρχεσαι στο σπίτι και βλέπεις αυτή την κατάσταση», ακούγεται να λέει στο βίντεο ενώ αγκάλιαζε μερικά από τα σκυλιά της. «Καλώς τα μου τα μαυρούλια μου, τα παιδάκια μου τα χρυσά μου τα αγγελούδια», τους τραγουδάει.


Δείτε το βίντεο



Στο παρελθόν, η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε αναφέρει πως έχει υιοθετήσει πάνω από 20 σκυλιά, τα οποία βρίσκονται στο σπίτι της.

«Είναι 22 τα σκυλάκια μου. Τα έχω σαν παιδιά μου. Είναι όλα υιοθετημένα, δυστυχώς έχω βρει πολλά στα σκουπίδια χτυπημένα, σκελετωμένα. Το άλλο το είχα βρει με κομμένα αυτάκια σε έναν γάμο που είχα πάει και το έχω περιθάλψει και ανήκει πλέον στην οικογένειά μας. Νομίζω ότι πρέπει να υιοθετούμε πλέον σκυλιά, να μην αγοράζουμε. Τα έχω μέσα στο σπίτι, κοιμόμαστε αγκαλιά αλλά με βάρδιες για να μην αδικούνται», είχε πει η γνωστή επιχειρηματίας», είχε δηλώσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μάνα του, επειδή του ζήτησε νερό!

Στο κινητό από σήμερα δίπλωμα και ταυτότητα - Δείτε πώς θα είναι


Lufthansa - Γερμανία: Απεργούν οι εργαζόμενοι, περίπου 1000 ακυρώσεις πτήσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης